Minecraft ekran kartı değişme

ardasahin0

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar ben şimdi bilgisiyarıma format attım herşey silindi ayarlar eski haline döndü format atmadan önce ben minecraft dan 300 250 fps alıyordum fark ettimki ekran kartı değişmiş minecraftda normalde Nvidia 1050 olması lazım intel UHD graphics 630 olmuş 2. ekran kartım nasıl düzelticemi bilmiyorum yardım edermisiniz

Egecim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Benimde son konuma göz atar mısın bilgili birine beziyorsun.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
nvidia sitesinden ekran kartınızın modeline ve işletim sistemine göre güncelleyin..

daha sonra saatin ordaki nvidia bölümünden 3d ayarlarının yönetilmesi / program adı / oyunu seç / yüksek performanslı gpu yu seçip tamam de..

artık oyuna girerken nvidia kartını kullanması gerekiyor.

Syntax.Err

Asistan
Reaksiyon puanı
161
Merhaba arkadaşlar ben şimdi bilgisiyarıma format attım herşey silindi ayarlar eski haline döndü format atmadan önce ben minecraft dan 300 250 fps alıyordum fark ettimki ekran kartı değişmiş minecraftda normalde Nvidia 1050 olması lazım intel UHD graphics 630 olmuş 2. ekran kartım nasıl düzelticemi bilmiyorum yardım edermisiniz
Sürücünü güncelle günce ise BIOS tan tarama yap :/

ardasahin0

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
BIOS güncel ekran kartıda güncel

KRZMNİTK

Profesör
Reaksiyon puanı
1,072
Bu videoyu 2.36 dan izlemeye başla. Ve adamın yaptığını yap. (adam cs go için yapıyo sen minecraft için yapacaksın) videoyu 4.45 te kapatabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğim zaman aralığındaki işlemi yaparsan sorun çözülür. Videonun devamındakileri yapma ama

ardasahin0

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Bu videoyu 2.36 dan izlemeye başla. Ve adamın yaptığını yap. (adam cs go için yapıyo sen minecraft için yapacaksın) videoyu 4.45 te kapatabilirsin

Dediğim zaman aralığındaki işlemi yaparsan sorun çözülür. Videonun devamındakileri yapma ama
Tamamdır videoyu izliyorum

ardasahin0

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Mutlaka dediğim zaman aralığını izleyin

Sonucu yazmayı unutma
ÇOK ÇOK TEŞŞEKÜR EDERİM OLDUU

nvidia sitesinden ekran kartınızın modeline ve işletim sistemine göre güncelleyin..

daha sonra saatin ordaki nvidia bölümünden 3d ayarlarının yönetilmesi / program adı / oyunu seç / yüksek performanslı gpu yu seçip tamam de..

artık oyuna girerken nvidia kartını kullanması gerekiyor.
SANADA ÇOK TEŞŞEKÜR EDERİM