Minecraft Çok Fazla Kasıyor

Arda Karataş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Öncelikle Merhabalar Arkadaşlar Başlıkta Yazdığım Gibi Minecraft Çok Fazla Kasıyor Ve Adım Dahi Atamıyorum Fps İm Dünyayı Yeni Açmadığım Halde 0-10 Arasında Geziniyor Bunu Nasıl Sabitleyip Yükseltebilirim Yardım Etmeye Çalışan Arkadaşlar İçin Şimdiden Teşekkürler.
Bilgisayarım: Intel R Celeron R CPU J1800 2.41 GHZ 2.41 GHZ 4GB RAM 64 Bit İşletim Sistemi
Windows 7 Ultimate

Arda Karataş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bilgisayarın kötü ama Sodium diye bir mod var onu kurarsan belki 40 50 alırsın.
Zaten bayram sonuna bundan kat kat iyi pc alıcam ama artık çok sıkıldım League Of Legends De A critical Error hatası alıyorum minecraft çok fazla kasıyor oyun oynamak istiyorum ama bu bilgisayara göre oyun bulamıyorum ne yapmalı

Realhas_The_GreatFan2

javareal
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,396
İşte dediğim gibi sodium modunu kurunuz vede 720 p yada 600 p ayarlarda oynayın.

Arda Karataş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
İşte dediğim gibi sodium modunu kurunuz vede 720 p yada 600 p ayarlarda oynayın.

Peki deniyicem sonucu paylaşırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun forge versiyonu yok galiba ben forge kullanıyorum ve minecraftta sadece 4 tane mod kullanıyorum ama o kadar kasıyor fps boost modu var bende ama genede 0-10 arasında işlevsiz o mod galiba

FPS Reducer Mod 1.16.5/1.15.2 (Reduce Unnecessary GPU and CPU Load) - 9Minecraft.Net bunu deniyicem bakalım sonuç vericekmi

Şuan minecraft tutukluk yaptı ve bu gün açamıyıcam error verdi ve pc yi resledim bu gün sonuç yazamıyıcam ama denemeye devam edicem açılırsa ve sonuç verirse geri dönerim

sonuç olumlu 0-10 arasından 50 ye falan çıktı hiç aklıma gelmemişti fps çoğaltan mod indirmek sağol yardımların için

Son düzenleme:

HalitYağızÇAM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama deneyeceğim bende sonucu sizinle paylaşırım :D