3D max, autocad, photoshop kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum
Render sadece ram ve işlemci kullanır, ekrana görüntü veren bir kartın olması bile yeterlidir, çizim için de iyi bir ram, işlemci ve Quadro karta ihtiyaç duyulur.
Bütçeyi biraz daha arttırıp, bunu aLın..
http://www.pcdepo.com/asus-n550jv-cn211d-notebook-urun10739.html
Bütçeyi 3000 tl'ye zorlarsanız
http://www.pcdepo.com/msi-nb-ge70-2oe-050xtr-notebok-urun10248.html
öneririm
Eskiden bu tür cümleler kurmuyordum bütçeyi zorlama gibi ama birçok yerde 2000 tl'ye kadar cep telefonu alanları görünce mecbur kalıyorum.
Telefona 2000 tl veren biriyseniz 1000 tl verip o bütçeyi bilgisayara aktarabilirsiniz.
Mimarlık öğrencisi isen 3d max öğrenme, çok daha çabuk bir şeyler çıkaracağın alternatifleri öğren derim.
Bilgisayarin ozellikleri iyi ama samsunglar cok cabuk isiniyor mu. Bir ara asiri isinmadan dolayi sikayet edenler duymustum. Simdi nasil hic bir bilgim yok
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu fiyata cok iyi bir bilgisayar ama isinma problemi var midir yok mudur pek bilgim yok
2200 e kadar tavsiye edeceginiz bilgisayar var mı?
Bütce bayagi sıkıntılı en fazla 2200 e kadar bilgisayar tavsiyeniz var mı. Telefona Bin lira vermis olsaydim bilgisayara 4000 lira butce ayirabilirdim
3d maxa ögrenmeye baslayalı bayagi oldu.Önümde uzun yıllar var bir şekilde iyi bir programla degerlendirmrk istedim. Sizin önereceğiniz programlar neler. 3d nin yaninda onereceginiz programlardan birini de ögrenebilirim.
Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim. Musait bir zamanda sizinle konusmak isterim bilgilerinizden yararlanabilirimMsu'de 4 yıl mimarlık okuyup daha sonra mimarlığı bırakıp bilgisayar mühendisliğine giren birisi olarak Sketchup (ismi değişti galiba) , lumion, revit vereceğim örnekler arasındadır. Müsait zamanda detay konuşabiliriz.
Teşekkurler bilgileriniz icin. Bir kac gün daha arastirayim. Buyuk ihtimal onerdiginiz laptopu alacagim.Laptoplar max. 98 derece sıcaklığa dayanıklıdırlar, Her Laptop ısnır, Çok fazla ısınırsa bunu bir soğutucu iLe haLLedebiLirsiniz, verdiğim linkte ki yorumları okuyun.