Mimarlık(Mimar olmak)

milenyum12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben mimarlık kazandım bu sene(karadeniz teknik) ama içimde tereddütlerim var iş sıkıntısı çekermiyim acaba mezun olunca yok dioalr kendini geliştirsen fln bunları yazmanyın herkes kendini yeterince ztn geliştirio yani ben mezun olunca sıradan bir notla ort. bir öğrenci olarak acaba iş bulacakmyım?:confused1:

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
korkma bu kaygı tek sende yok sen çalış Allahın izniyle işsiz kalmazsın ama sen önce üzerini düşeni yapıp derslerine çalışacan ... gerisi gelir zaten .... Üni. ortamı insanı değiştirir ye iç eğlen sevgiliyi yap ama ders asıl amacın senın unutma !

Sana Abi tavsiyesi .... Tekrar hayırlı olsun ...

Bu arada memleketime gidiyorsun ... selam söle benden .....kurbana bence gidecem inş. Özledim valla ...

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar ben mimarlık kazandım bu sene(karadeniz teknik) ama içimde tereddütlerim var iş sıkıntısı çekermiyim acaba mezun olunca yok dioalr kendini geliştirsen fln bunları yazmanyın herkes kendini yeterince ztn geliştirio yani ben mezun olunca sıradan bir notla ort. bir öğrenci olarak acaba iş bulacakmyım?:confused1:
lafı uzatmamaın bir mansı yok. Mimarlık için sadece kendin varsın. yani ne yapabildiğin ne düşünce üzerine mesleğiniğ gelistirdiğin önemli... bende bu işte çalışıyorum. zorluk cekeceğinin hiç sanmıyorum. yeterki sen kendi gelişimine önem ver ve özverili ol..

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Üzerinize düşeni layığıyla yaptığınız sürece, süreç sizi bu şekilde yıpratamaz emin olun. Allah nasibinizi açık eylesin.

milenyum12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aleykümselam trabzon nasıldır hocam havası suyu insanı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

lafı uzatmamaın bir mansı yok. Mimarlık için sadece kendin varsın. yani ne yapabildiğin ne düşünce üzerine mesleğiniğ gelistirdiğin önemli... bende bu işte çalışıyorum. zorluk cekeceğinin hiç sanmıyorum. yeterki sen kendi gelişimine önem ver ve özverili ol..

Hocam okurken acaba hangi sınıfta daha çok zorlanırım ve ingilizcem yok ve hazırlık okumuycam kursa yazılıp ing öğrenmeyi düşünüyorum.Birde ben çizimi bilgisayardan yaparken daha rahat ve mutlu olurum kağıt üstünde çizim yapmak bana göre değil çizime merakım ve yeteneğimde yok acaba bu sıkıntım ne zmn biter?

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Aleykümselam trabzon nasıldır hocam havası suyu insanı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam okurken acaba hangi sınıfta daha çok zorlanırım ve ingilizcem yok ve hazırlık okumuycam kursa yazılıp ing öğrenmeyi düşünüyorum.Birde ben çizimi bilgisayardan yaparken daha rahat ve mutlu olurum kağıt üstünde çizim yapmak bana göre değil çizime merakım ve yeteneğimde yok acaba bu sıkıntım ne zmn biter?
Hazırlık Sınıfı var ise orada dil öğrenirsin. gerek yok kurslara... zorlanacagın sınıf 2 ve 3 sınıftır.
zannedersem artık kagıt işi kalktı bilgisayarda hazırlayıp kaghıda dökeceksin.