Milli Takım'da sürpriz gelişme

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Almanya maçında kadro kuramayan A Milli Takım'da Emre Belözoğlu ve Servet'in oynama ihtimali belirdi.

Sakat ve cezalılar yüzünden Almanya maçında kadro kuramayan A Milli Takım'da Emre Belözoğlu ve Servet'in oynama ihtimali belirdi. Doktorların yoğun çaba sarf ettiği iki oyuncu, "Oynamak istiyoruz. Doktorlar 'bir sakınca yok' derse biz de faydalı olacağımıza inanırsak sahaya çıkarız" diye konuştular.

http://www.internetspor.com/news_detail.php?id=75896

centigarde

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nihat ve arda nin olmamasi beni az da olsa korkutuyor.ancak zaten bizim galibiyetlerimiz oyuncu isimleri veya teknik ozelliklerinin otesinde galibiyetler oldugundan Allah yardimcimiz olsun diyorum.O yardim ettikten sonra gerisi cooook kolay

white world

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu maç bizi biraz zorlayacak gibi sakat ve cezalı oyuncularımız çok ama dierlerinin elinden geleni yapıcağını biliorum başarılarrr...

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
İnşallah diyorum, inşallah..

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
İster sakat oyuncu olsun ister cezalı oyuncu olsun biz bu eksiği kapatacak kapasiteye sahibiz. Siz şimdiden yenilgiyi kabullenmişiniz.. :L
Ben yürekten inanıyorum başaracağımıza, hatta galibiyetimiz için terasta özel bir show (havai fişek) hazırlıyorum şimdiden.

seppuku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adamlar 80. dakkada 4-0 olsada bırakmayın diyorlar ama o kadar gol atabilceklerini neden düşünüyorlar anlamış değilim :)
bence bu iş uzatmalara kalır gollü bereberlikle hemde sonrasını allah bilir :)

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
seppuku dedi ki:
adamlar 80. dakkada 4-0 olsada bırakmayın diyorlar ama o kadar gol atabilceklerini neden düşünüyorlar anlamış değilim :)
bence bu iş uzatmalara kalır gollü bereberlikle hemde sonrasını allah bilir :)

Kö... duası kabul olsa idi gökten kemik yağardı hesabu bu, bırak onlar hayal kursunlar.. 4-0 filan..
Ama dediğim gibi gol yedikten sonraki baskımızı gol yemeden önce sergilememiz gerek, çözülmeleri için.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
İnanmak başarmanın yarısıdır. Diyorum kaybederiz diyen arkadaşlara!

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
erol_1982 dedi ki:
İnanmak başarmanın yarısıdır. Diyorum kaybederiz diyen arkadaşlara!

Ağzımdan aldın lafı ;)

Bizlerden tam destek geldiği sürece 11 mehmetimizin yenemiyeceği ülke yoktur.

O statda olmak vardıya, nasip işte.