Milli Takım'da Kişi başı 300 bin YTL

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda 6 puan ile çeyrek finale kalan A Milli Takım'ın kadrosunda yer alan her futbolcuya eşit prim verilmesi kararlaştırıldı.

Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ve Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl, çeyrek final oynamaya hak kazanan millilere verilmesi uygun görülen ödül miktarı için Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve takım kaptanı Rüştü Reçber ile bir araya geldi. Prim konusunda kendisinin hiçbir zaman yönlendirmesi olmadığını vurgulayan teknik direktör Fatih Terim, kaptan Rüştü Reçber'den rakamla ilgili takım arkadaşlarını bilgilendirmesini istedi. Rüştü Reçber ve takımın diğer kaptanları da bu konu üzerinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kesinlikle düşünmeyeceklerini, ay-yıldızlı forma altında maddi değer gözetmeyeceklerini, takdir edilen rakama saygı duyacaklarını federasyon yetkililerine iletti.

Bu aşamadan sonra Başkan Hasan Doğan ve Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl, Yönetim Kurulu'ndan aldıkları yetkiyle Milli Takım oyuncularını, çeyrek finale kaldıkları için kişi başı 300 bin YTL primle ödüllendirme kararına vardı.

kaynak : http://www.sporx.com/euro2008//haber/114597.php

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
iyi para ama son kuruşuna kadar helal olsun hepsine . şimdi teroristden dönme milletvekilleri bunada bıdı bıdı edecekler tabi. terimin maaşına ettikleri gibi.

aLTuu

Asistan
Reaksiyon puanı
5
yarı finale çıkarlarsa 500 bin YTL verirler herhalde...

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
300bin, afiyet olsun.

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ne para bee mileet sokakalrda daha çok kendini paralıyo yoruluyo parayı bunlar alıyo yaw bu nasıl bi şeydir yahuu 90dk 300 bin ohhh suyundanda kooy

sevindi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
paşazede dedi ki:
ne para bee mileet sokakalrda daha çok kendini paralıyo yoruluyo parayı bunlar alıyo yaw bu nasıl bi şeydir yahuu 90dk 300 bin ohhh suyundanda kooy

arkadaşım onların yaptığı işi sen yapabiliyorsan öle konuş...

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Güzel para helal olsun millilere. Ne demişler; bu zamanda ya popçu ya topçu olacaksın. :D

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
sevindi dedi ki:
paşazede dedi ki:

arkadaşım onların yaptığı işi sen yapabiliyorsan öle konuş...
ne yapıyolar bee sanki memleketi kurtarıyolar
onlardan daha yaralı işler yapıpta kkk hastalığına yakalanlar aynı parayı almıyolar onlar 90dk top oynuyolar diğerleri ise hayat kurtarim deken nerdeyse hayatlarından oluyolar ben bana neden vermiyolar demedim adaletsizlik var bbu işte biraz dedim okadar

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Fatih hoca kızdı böyle haberler yapmayın arkadaşlar :D

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Türkiyenin reklam için harcadığı paranın yanında hiç kalır, ucuza reklam yapıyor adamlar işte.300ytl yi çok görüyorsunuz.Reklam filmi çektir, onca kanallarda yayınlattır, bir welcome to Turkey 20-25 milyon dolara mal oluyor.