Milli Takım Antrenörü tutuklandı rezalet!!!

ashabulyemin

Profesör
Katılım
6 Aralık 2008
Mesajlar
3,389
Reaksiyon puanı
20
Puanları
0
Atletizm Milli Takım Antrenörü ve Antalya Atletizm İl Temsilci Yardımcısı 43 yaşındaki 2 çocuk babası Nihat Y., 17 yaşındaki kız öğrencisi M.Ş.'ye 3 yıldır tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

Olay, şu anda üniversite öğrencisi olan M.Ş.'nin, yaşadıklarını bir arkadaşına anlatmasıyla ortaya çıktı. M.Ş.'nin arkadaşı durumu diğer antrenörlere söyledi.

Antrenörlerin polise gitmesi üzerine de soruşturma başlatıldı.

Pedagog eşliğinde ifade veren M.Ş. yaşadıklarını şu şekilde anlattı: "Bir gün antrenman esnasında sakatlandım. Beni masaj yapmak için boş bir odaya götürdü. Ağrılarım için iğne yaptıktan sonra belime masaj yaptı. Bu sırada beni öpmek istedi, ancak ağlayarak odadan kaçtım. Korktuğum için olayı kimseye anlatamadım. Atletizmi bırakmak istedim. Ailem neden spora gitmediğimi sorunca, anlaşılacağından korkup tekrar devam ettim."

Antrenörünün bir süre sonra tekrar iğne yapma bahanesiyle kendisini boş bir odaya götürdüğünü anlatan M.Ş., "Odada bana tecavüz etti. Şampiyonalar için şehir dışına gittiğimiz bir gün otel odasında yine tecavüz etti. Yaşananları kimseye anlatmamam konusunda beni tehdit etti. Korktuğum için kimseye bir şey söyleyemedim" dedi.
http://spor.bugun.com.tr/milli-takim-antrenoru-tutuklandi-haberi-205863
 

v3l1baba

Asistan
Katılım
3 Ağustos 2012
Mesajlar
257
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
turlu turlu sapiklik haberleri iyice artmaya basladi.harbiden noluyor memlekete...
 

mr_rain

Guru
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
23,957
Reaksiyon puanı
441
Puanları
83
Çok meraklıyız tecavüze ve tecavüz haberlerine !
 
Üst