Milli Atletimiz Nevin Yanıt Avrupa Şampiyonu

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
2012-06-30_nevinfinalde.jpg

Fenerbahçeli Milli Atletimiz Nevin Yanıt, Helsinki'de yapılan Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda, bayanlar 100 metre engelli finalinde 12.81'lik derecesiyle altın madalya kazandı.

Tebrikler Nevin.

turk-bayragi.jpg

Reaksiyon puanı
10,315
evet, fenerbahçe birilerinin alicengiz oyunlarıyla mahkeme salonlarında süründürülürken diğer taraftan avrupada türk bayrağını göndere çektiriyoruz. helalsin nevin, inşaallah birgün dünya şampiyonu olarak da görürüz.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Helal Olsun Nevin.
Daha iyi yerlere geleceğinden eminim.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Orada Fenerbahçeli kimliği ile bulunmuyor.. Türkiye Cumhuriyetini temsil ediyor..
Takım sporlarında başarı sağlamadı ülkesi adına başarı sağladı..
Olayı hemencecik şike soruşturmasına bağlaman hiç olmamamış @|SeYYaH| abi.
Mahkeme kararını zaten pazartesi günü verecek..

Tebrikler Nevin Yanıt....
Bu güzel hediyeyi ülkemize armağan ettiğin için teşekkür ederim..
Güzel ülkem adına başarılarının devamını diliyorum..

Altın madalya kazananan diğer sporcularımız ; Polat Kemboi Arıkan ve Gülcan Mıngır ıda tebrik ediyorum..
Bütün sporcularımıza başarılar diliyorum
İnşallah gelecekte de ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler..

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
olayı hemen tarafkirliğe çekmenin gereği yok. tebrikler nevin. bir "türk" olarak gurur duydum. :)

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Peki Fenerbahçe geçen yıl şampiyonlar liginden men edildiğinde Türkiye Cumhuriyetini temsil etme hakkı elinden alındığında bir Türk olarak üzüldünüz mü arkadaşlar? Doğruyu söyleyin ama. Üzüldünüz mü? Sevindiniz mi?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
TÜRKİYE'm adına çok mutlu oldum.

Konu da atletizmden futbola doğru akmaya başlamış. Haydi hayırlısı.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Peki Fenerbahçe geçen yıl şampiyonlar liginden men edildiğinde Türkiye Cumhuriyetini temsil etme hakkı elinden alındığında bir Türk olarak üzüldünüz mü arkadaşlar? Doğruyu söyleyin ama. Üzüldünüz mü? Sevindiniz mi?

Fenerbahçe orada Kendini temsil ediyor öncelikle.. Türkiyeyi Fenerbahçe yerine başka bir takımımız temsil etti..
Doğrusunu yanlışını tartışmıyorum.
Eğer haksız yere men edildiyse tabiki üzülürüm..

Ama bunun konumuzla alakasını çözemedim..!

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Son bir kaç kelime daha söyleyeceğim. Milli takım kaptanı ve kalecisi milli maç esnasında, Türkiye Cumhuriyetini temsil ederlerken yuhalanmalarına sizde kahroldunuz mu? Yok şike davasına bağlamayın yok Fenerbahçe kimliğiyle yarışmadı. Adam tabi bağlayacak şike davasına. Şike yapmakla suçlanan Aziz Yıldırım ın eseridir Nevin Yanıt. Bu da mı şike?

Volkanla Emre Fenerbahçeyi mi temsil ediyorlardı? Başka da bişey demiyeceğim.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Konunun sike ve Fenerbahce ile hic alakasının olmadığını hatırlatmak isterm.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Demogoji yapmayı bırak artık ya konuyu nerden nereye getirdin..
Milli maç esnasında herhangi bir milli futbolcunun taraflık sebebi ile yuhalanmasına kahrolurum.. üzülürüm ve bunu yapanlarıda kınarım. Çok açık ve net.

Aziz yıldırım suçsuz ise çıkar. pazartesi mahkeme kararını açıklayacak.
Türk sporuna yaptığı katkıları tartışmıyoruz aziz yıldırımın.. Elbet yaptığı güzel işler vardır.

Milli sporcumuzun başarısını fenerbahçe adı altında sunmanı yanlış bulduğumuzu söyledik. Diğer sporcularımızıda unuttun bu arada..!

Bir konu amacından bu kadar saptırılmaz.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Nevin Yanıt'ın buraya gelmesinde kimlerin emeği olduğunu hatırlatmak isterim.

Türkiye Cumhuriyetinin etinden sütünden faydalanan Annesi ve Babası Onu bu Hale getirdi ona bakarsan..
Takdir sıralamasınamı koyacağız milleti..

Milli sporcumuz Nevin Yanıt ülkesi için madalya kazandı..
Bunu şikeye bağlamak doğrumu?
Yapmayın arkadaşlar Lütfen..!
İyi geceler Cümleten..

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
@beyazayeb ben şikeye mi bağladım? Nevin'in bu kadar başarılı olmasında Fenerbahçe'nin de Aziz Yıldırım'ın da emeği vardır.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Türkiye Cumhuriyetinin etinden sütünden faydalanan Annesi ve Babası Onu bu Hale getirdi ona bakarsan..
Takdir sıralamasınamı koyacağız milleti..

Milli sporcumuz Nevin Yanıt ülkesi için madalya kazandı..
Bunu şikeye bağlamak doğrumu?
Yapmayın arkadaşlar Lütfen..!
İyi geceler Cümleten..

Şikeye kimse bağlamadı. Seyyah ın ağzından şike lafı çıkmış mı? Tekrar oku. Şike kelimesini ortaya ilk atan sensin ve ben de sana cevap verdim. Daha da tartışmayalım istersen. Uzun lafın kısası; Bu gurur bütün Türklerindir. Gururun yanında bu onur bütün Fenerbahçelilerindir.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Milli bir atlet Avrupa Şampiyonu ve siz hala neyi tartışıyorsunuz. Anlamayanlar için AVRUPA ŞAMPİYONU. Ben de Fenerbahçeliyim. Ne farkeder hangi takımdan olduğu? Başarılı insanların başarısını bile burnundan getirmekte üzerimize yok. Galatasaraylı olsa nolur, Beşiktaşlı olsa nolur? Fenerbahçe emek verdiyse ortada emek verilecek bir başarı ve yetenek var ki veriyor. Olayı başka yerlere bağlamayın da iki dakika arda bir şeylere sevielim bari. Sanırsın bugüne kadar herkes 100 metre engelli izliyordu. Çoğunuz bu yarışı canlı bile izlememişsinizdir. Haberden anca kahvehane muhabbeti üretin.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Milli bir atlet Avrupa Şampiyonu ve siz hala neyi tartışıyorsunuz. Anlamayanlar için AVRUPA ŞAMPİYONU. Ben de Fenerbahçeliyim. Ne farkeder hangi takımdan olduğu? Başarılı insanların başarısını bile burnundan getirmekte üzerimize yok. Galatasaraylı olsa nolur, Beşiktaşlı olsa nolur? Fenerbahçe emek verdiyse ortada emek verilecek bir başarı ve yetenek var ki veriyor. Olayı başka yerlere bağlamayın da iki dakika arda bir şeylere sevielim bari. Sanırsın bugüne kadar herkes 100 metre engelli izliyordu. Çoğunuz bu yarışı canlı bile izlememişsinizdir. Haberden anca kahvehane muhabbeti üretin.

Ben izledim diğerlerini bilmiyorum. Fenerbahçe sayesinde artık erkek/kadın Basketbol da izliyorum, erkek/kadın voleybol da, masa tenisi de. Mesele o değil. Nevin yanıt fenerbahçenin lisanslı sporcusudur. Benim itirazım volkanla emre fenerbahçeli diye yuhalanırken ses çıkarmayanların nevin yanıt avrupa şampiyonu olduğunda fenerbahçe ismi gecmesine bozulmaları.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
@beyazayeb ben şikeye mi bağladım? Nevin'in bu kadar başarılı olmasında Fenerbahçe'nin de Aziz Yıldırım'ın da emeği vardır.

Ben konunun açılış şeklini yadırgadım..
Fenerbahçenin Nevine katkısını inkar etme çabasında değilim.
Milli sopurcu Nevin Yanıt Ülkemiz adına altın madalya kazandı.
Uzatmaya gerek yok.

Şikeye kimse bağlamadı. Seyyah ın ağzından şike lafı çıkmış mı? Tekrar oku. Şike kelimesini ortaya ilk atan sensin ve ben de sana cevap verdim. Daha da tartışmayalım istersen. Uzun lafın kısası; Bu gurur bütün Türklerindir. Gururun yanında bu onur bütün Fenerbahçelilerindir.

Laf oyunlarına gerek yok. Ne demek istenildiği belli.. Konu ülkemiz adına madalya kazanan bir sporcudan çıkarılmış Fenerbahçenin başkanının içeride haksız tutulmasına çevrilmiştir.
Bu gurur Ülkemiz adına Altın Madalya kazanan Nevin Yanıt a aittir.
Bencede tartışmayalım.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Bak burada ne var forum.shiftdelete.net/spor/144494-onlarla-gurur-duymalilar.html

Forumda kısa bir arama yaptım. Daha fazla arama yapmaya üşendim. Kafama göre bir konuya girdim. Galatasaraylılar elin avustralya milli takımındaki başarılarıyla gurur duyuyor da Fenerbahçeliler lisanslı sporcusunun avrupa şampiyonluğuyla niye gurur duyamasın? O gurur aslanlarınsa bu gurur kanaryaların demiyorum yine de ama zorunuza gitmeyecek arkadaş.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
konu nerelere geldi yine... bir türk sporcu avrupa şampiyonu oluyor, biz neyi tartışıyoruz?..

o sporcu göğüsünde türk bayrağı ile mücadele etti. külüp arması ile değil...

ayrıca nevini yetiştiren ENKA spor kulübüdür. fenerbahçe değil. 2008'de fenerbahçeye geldiğinde zaten altın madalyalı bir sporcuydu.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Nevin_Yanıt

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Beyler, Nevin' i tebrik etmek dısında hersey konusulmus.Konuya dönmeniz dileği ile . . .

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Konuya dönecek olursak herkes bu konu altında bulduğu Nevin fotoğraflarını paylaşsın arkadaşlar. İlk paylaşım benden olsun.
Awqbj_Qw_CAAQwd_TC.jpg

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
[MENTION=31973]Militarist[/MENTION] , kusura bakma ama tebrik etmek için giren kişileri konudan soğutuyorsun. Milli kimlikten çok Fenerbahçe kimliğini öne çıkarmaya çalışıyorsun, burada sorgulaman gereken kişiler bizler değiliz, önce kendini sorgulamalısın. Fenerbahçe'yi Türk takımlar istediği için men etmediler kupalardan, soruşturma kapsamında olması gereken buydu. Kalkıp başka bi alandaki milli başarıyı futbola bağlaman çirkin bir hareket.

Ayrıca,

Tebrikler Nevin Yanıt, göğsümüzü kabarttın.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Harbiden konunun Fenerbahçe ile alakası olmadığı halde Fenerbahçe ismi geçmesine sinir oldum! Dikkat ederseniz üzerinde Fenerbahçe logosu yok, ay-yıldız var. Türkiye'yi temsil ediyordu ve kazandı, tebrikler.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
BAŞKANIMIZDAN TEBRİK MESAJI

Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, avukatları aracılığıyla yaptığı açıklamayla, Avrupa Şampiyonu Atletimiz Nevin Yanıt’ı ve Türkiye Şampiyonu Genç Erkek Voleybol Takımımızı kutladı. Başkanımız mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Bundan iki yıl önce Barselona’daki derecesiyle bizleri sevinçten gözyaşlarına boğan kızımız Nevin Yanıt, dün aksam bu kez Helsinki’deki derecesiyle bizleri gururlandırdı.

Avrupa Şampiyonu unvanını korumayı başaran Fenerbahçeli milli atletimizi yürekten kutluyor, nice zaferler diliyorum.

Yolun açık olsun kızım ...

Öte yandan, finalde Ziraat Bankası’nı mağlup ederek, Müzemize bir kupa daha kazandıran Genç Erkek Voleybol Takımımızı, bu büyük başarısı için yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı
"

----------------------------------------------

Başbakan Sayın Recep Tayip ERDOĞAN, Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda altın madalya kazanan atletlerimiz Nevin YANIT, Polat Kemboi ARIKAN ve Gülcan MINGIR’a birer kutlama mesajı göndermiştir.

----------------------------------------------

Sayın Cumhurbaşkanımız, Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda, yüz metre engellide altın madalya kazanan milli atlet Nevin Yanıt’a bir tebrik telgrafı göndermiştir.

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
doğrudur fenerbahçe oyuncusudur.gurur duyuyorsunuz.Emre de fenerbahçe oyuncusuydu onla da gurur duyun o zaman.ne bu fanatizm yahu!

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Kimin oyuncusu olduğu ne fark eder, milli futbol takımı dünya 3.sü olduğunda en çok Galatasaraylı vardı, ee noldu Galatasaray mı dünya 3.sü oldu? çok saçma konular, dün muhteşem bi cumartesi gecesi yaşadık atletizimde, konuyu başka yerlere çekmeyin.