50 mbps'ye kadar ifadesi var. Net 50 değil, senin yapman gereken modeme gelen hat değerlerine bakıp modeme gelen sinyal değerlerine bakman. Modeme gelen sinyal değerlerine göre yorumlama yapmak daha doğru olacaktır. Belki sana gelen hat 50 mbps veya 30 mbps kaldırmıyor olabilir. Ihtimalleri çürütmek için modem hat dergerlerini atman daha yararlı olur.50 mbps kadar olan tarifedeyim kabloyla speedtestte 26 mbps gösteriyor hadi diyelim kablodan bi kaç mbps hız kesiliyor ama bukadar uçurum olmaması lazımdı tahminimce 35 mbps hız veriyorlar ne yapmam lazım bir yardımcı olun
Neden 26 mbps geliyor onu anlamdım hocam maks 26 mbps geliyor50 mbps'ye kadar ifadesi var. Net 50 değil, senin yapman gereken modeme gelen hat değerlerine bakıp modeme gelen sinyal değerlerine bakman. Modeme gelen sinyal değerlerine göre yorumlama yapmak daha doğru olacaktır. Belki sana gelen hat 50 mbps veya 30 mbps kaldırmıyor olabilir. Ihtimalleri çürütmek için modem hat dergerlerini atman daha yararlı olur.
Modemine 50 mbps hız geliyor. Hız testi yaparken tum cihazların modem ile bağlantısını kes, 2. Bir cat6 kablo varsa modemin ile pc arasında o kabloyu kullan. Biz testi yaptığın esnada bilgisayarda update veya diğer herhangi bir dosya indirilmedigine emin ol.Ekli dosyayı görüntüle 45749
---- Mesajlar birleştirildi ----
Neden 26 mbps geliyor onu anlamdım hocam maks 26 mbps geliyor
Aynısını yaptım sonuç hala aynı eskiden türknet 35 mbps kullanırkende pppoe_ptm_35_0_d yazıyordu şimdide yazıyor bilmiyorum belkide 35 veriyorlardir 9 mbps kablodan kaynaklı kesilen felan belki hiç bir fikrim yokModemine 50 mbps hız geliyor. Hız testi yaparken tum cihazların modem ile bağlantısını kes, 2. Bir cat6 kablo varsa modemin ile pc arasında o kabloyu kullan. Biz testi yaptığın esnada bilgisayarda update veya diğer herhangi bir dosya indirilmedigine emin ol.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Hızını Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test web sitesinden test et.
Senin modemine 50 mbps internet geliyor. Kesinti modelinden kaynaklanıyor.Aynısını yaptım sonuç hala aynı eskiden türknet 35 mbps kullanırkende pppoe_ptm_35_0_d yazıyordu şimdide yazıyor bilmiyorum belkide 35 veriyorlardir 9 mbps kablodan kaynaklı kesilen felan belki hiç bir fikrim yok
Tp link tdw 9977 acaba modemde bi sıkıntı olabilirmi 300 tllik modem belkide şimşek felan çakınca birşey olmuşturSenin modemine 50 mbps internet geliyor. Kesinti modelinden kaynaklanıyor.
Turknet'ten millenicom a geçiş yaptım diye anlıyorum olayı. Geçiş yaptıktan sonra modemi sıfırladın mi ?Tp link tdw 9977 acaba modemde bi sıkıntı olabilirmi 300 tllik modem belkide şimşek felan çakınca birşey olmuştur