Mikrofonu olmayanlar hiç üzülmesin

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar mikrofonum yok ne yapacağım diye sakın üzülmeyin HARBİKIZ farkıyla bu dertten kurtuluyorsunuz .Hepinizin kulaklığı kesin vardır öyle değil mi tamam o zaman şimdi mikrofon sahibi de oluyorsunuz. Herhangi bir marka ''kulaklığınızı'' mikrofon girişine takın, şu an dan itibaren kulaklığınızın sol tarafı mikrofon görevi yapmak üzere emrinize amadedir. Yeni mikrofonunuz hayırlı olsun güle güle kullanın.

Not : Bazı markalarda Sağ tarafı kullanmanız gerekebilir.

Günaydın, kahvaltın hazır çıkıyoruz biz. ;)

Bonestiqa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
harbikızın buyruğundan sual olmaz arkadaşım
denemeden yorum yapmak çok ayıp
o ki bütün kulaklıları denemiştir.

Benim kulaklığımda desteklenmiyor. Ne diyecen şimdi çok merak ediyorum. Madem avukatlık yaptın bana anlat bakayım. Neden olmuyo.

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
Benim kulaklığımda desteklenmiyor. Ne diyecen şimdi çok merak ediyorum. Madem avukatlık yaptın bana anlat bakayım. Neden olmuyo.
ince bi şaka yapiyim dedim ama görüyorumki fazla ince olmuş
daha önceki harbikız konularını okumamanıza veriyorum
alemsiniz vallahi :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bize Barbi kız değil Harbi kız lazım....

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
atomu mu parçalamış ben anlamadım :D Normal kolon girişini kulaklık girişine çevirirseniz ses kartınız destekliyorsa tabi o zamanda oluyo. Not: Test edildi onaylandı :D He bide benim farkım olsun usb yi e-sata girişine sokun ordada çalışıyor :D :D :D

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
denendi.sesi normalden az alıyor ama çalışıyor :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
peki kulaklığım da bozuk şimdi napmam lazım

NukeOsuma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aslında ohm degerı dusuk kayıt olma kotu olur sonucta aldıgın frekansa mix mastering yaptıgın zman seste çatlama olucak, ama mikrofonu bozulanlar ıcın gayet ıyı bir sey saol hocam :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
adam ustaaa oluyor tabi orjinal bir mikrofon kadar iyi değil ama bası en yükseğe çıkardığında mikrofon olarak iş görüyor yani iyiymiş ;DD

eray1992

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung orjinal kulaklığı 2 hoperlörüde ses kayıt cihazı oldu biri sağ hoperlörü kaydediyor biride sol hoperlöre

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung kulaklık onaylandı nokia error :D teşekkürler HARBİKIZ
harbisin yeminlen :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nasıl nerden yapabılırm kardesım kulaklıı haporler ırısıne taktım acayıp ses elıyo jaıl oynarken mıkrofon yerıne takıyorum bu sefer ses elmıyo yardımcı olun lutfen
:(