Mikrofonlu kulaklık sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eoktay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eoktay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
arkadaşlar bende bir konuda yardım istiyorum 2 tane 3.5 mm kulaklığım var bilgisayarda kullanırken sorun yok ancak bilgisayar dışında iphone,htc desire hatta şu otobüslerdeki ekranlara takınca ses çok derinden geliyor kulaklığın jak ını biraz geri çekince sesler normalleşiyor acaba sorun nedir ?

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
aslında sorun değil iphone,htc desire kendi kullaklıklarını satmak için biraz farklılaştırıyorlar.tam teknik bilgim yok bu konuda ama bende de nokia kulaklık var mp4 çalara takınca aynı dediğin gibi derinden ses geliyor azcık yukarı çekince ses normale dönüyor.tam oturmayıncada kullanmayı sevmiyorum.

eoktay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
mesela iphone a philips kulaklık takınca hiçbir sorun yok ama samsung kulak içi kulaklık takınca yankı yapıyor bir türlü sorunu anlayamıyorum

ŞAH_PARS07

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kulaklıklar uyumlu olmadığından jackın üstündeki çizgisi yuvaya tam oturmuyor ya fazla ilerde yada geride kalıyor.

eoktay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
3.5 mm standart değil mi kulaklıklarda işin ilginci htc nin kulaklıkları satılmıyor hiç bir yerde ya da ben bulamadım

eoktay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Ürün geçici olarak temin edilememektedir!

saol bulmuşsunda bir sorun var :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
frisby fhp-35 olan kulaklık var telefona takınca çalışıyor ama kasaya takınca çalışmıyor