Yardım Mikrofon Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan freezy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

freezy

Asistan
Reaksiyon puanı
40
kardeşim bi ses değiştiricisi yüklemiş pcye youtuber olacakmış beyefendi (: neyse kurmuş işte ama sonra yapamayınca silmiş şimdi de mikrofonu kullanamıyorum yani şöyle bi uyarı alıyorum:
  • Görünüşe göre, mikrofonunuz başka bir uygulama tarafından kullanılıyor veya engelleniyor. Mikrofonunuzu başlatmak için bu uygulamayı geçici olarak kapatmanız gerekir.
  • nasıl düzeltilebilir bu

freezy

Asistan
Reaksiyon puanı
40
yani sanırım şöyle uygulama kaldırılmış ama hala mikrofonu kullanıyor bu da benim ses kaydedicisinde discordta googleda mikrofonu kullanmamı engelliyor bunu nasıl düzelteceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiç yok mu yardım edebilecek

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
yani sanırım şöyle uygulama kaldırılmış ama hala mikrofonu kullanıyor bu da benim ses kaydedicisinde discordta googleda mikrofonu kullanmamı engelliyor bunu nasıl düzelteceğim

hiç yok mu yardım edebilecek
O programda mikrofon kullanımı vb. gibi bir ayar vardıysa geri kurup ayar yapıp öyle kaldırmayı deneyin.

kardeşim bi ses değiştiricisi yüklemiş pcye youtuber olacakmış beyefendi :) neyse kurmuş işte ama sonra yapamayınca silmiş şimdi de mikrofonu kullanamıyorum yani şöyle bi uyarı alıyorum:
  • Görünüşe göre, mikrofonunuz başka bir uygulama tarafından kullanılıyor veya engelleniyor. Mikrofonunuzu başlatmak için bu uygulamayı geçici olarak kapatmanız gerekir.
  • nasıl düzeltilebilir bu
Ama görünüşe göre programı kaldırmamış. Kaldırılmadıysa kaldırın. İnşAllah düzelir sorununuz. :)

Son düzenleme:

freezy

Asistan
Reaksiyon puanı
40
O programda mikrofon kullanımı vb. gibi bir ayar vardıysa geri kurup ayar yapıp öyle kaldırmayı deneyin.

Ama görünüşe göre programı kaldırmamış sanırsam. Kaldırılmadıysa kaldırın. İnşAllah düzelir sorununuz. :)
şu an bakıyorum hatta program adı clownfishmiş ama silinmiş dosya

freezy

Asistan
Reaksiyon puanı
40
hocam uygulamayı tekrar indirdim ayarlar kaydedilmiş hatta açtım ama zaten uygulamada da çalışmıyor mikrofon ama daha 1 saat önce çalışıyodu

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
hocam uygulamayı tekrar indirdim ayarlar kaydedilmiş hatta açtım ama zaten uygulamada da çalışmıyor mikrofon ama daha 1 saat önce çalışıyodu
Hmm, anladım. Bilemiyorum maalesef. :(

freezy

Asistan
Reaksiyon puanı
40
hocam sonunda yaptım ( : yine de sağ olun yardımcı olmaya çalıştığınız için