Mıknatıs Yapımı yardım Kafayı yiycem

Creed_06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar Öncelikle belirtmek isterim konuyu tam olarak nereye açmam gerektiğini tam olarak anlayamadım. Kafam karıştı ve kendime en yakın yer olarak burayı seçtim. Arkadaşlar ben bilgisayarda mıknatıs yapmak istiyorum. Yani grafiksel olarak ama yaptığım bu çalışma gerçek gibi mıknatısın kutupları, birbirlerini itip çekebilecek. Yani sadece grafiksel tasarım olmayacak Yani yaptığım mıknatısla istediğim gibi oynayıp, doğal kanunlara göre hareket ettirebileceğim. 3D max yada cad bu işi yapabilirmi hiçbi fikrim yok. Yapmışlar yada bilgisi olanların ciddi yardımına ihtiyacım var Hazırlamam gereken bi tez konusu için ve doğal yollardan bunu temin etmeye kalkarsam iflas ederim.
Şimdiden teşekkür ederim.

tertunc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
Forum Kurallarını oku.

Creed_06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya ben programın kırılmış bi versiyonunu yada program linki istemiyorumki forum kuralları bunlara yöneliktir ben anlamadım şimdi neden bu kuralları okumamı istedin benim istediğim sadece bi program tavsiyesi
yanlış yere falamı açtım konuyu onamı okuyum
kuralları oku demek sadece yeterli deil bende neden okumamm gerektiinide soylemeniz gerek

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Talha Ertunç arkadaşımız bi hata yapmış boşver sen şimdi forum kurallarını, öncelikle gerçekten güzel tez konusu almışsın :D ben internette biraz araştırmak lazım.bi bakalım

Creed_06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vazgeçtim arkadaşlar ya sanırım böyle bi program yok paraya kıyıp alacaz bisürü mıknatıs deneyecez napalım