Mikado V11B vs. Microlab Solo 7 ???

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Mikado V11B
evmikadov11b.jpg

Ayrıntı: Hepsiburada.com

Microlab Solo 7

bd850488.jpg

Ayrıntı: Hepsiburada.com

Sony SS-F6000
img55328553.jpg

Ayrıntı: www.koysepete.com | Hesaplı Alışveriş Sitesi | Sony SS-F6000 Hoparlör

Son düzenleme:

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ilkini öneririm ama ahşap fetişistiysen 2.sini al :D

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
mikado dandik çin malına benziyo. microlab bence görünümü daha iyi hemde teknik özellikleri aynı sanırsam?

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İlk verdiğin ürün yani Mikado'nun sesi gerçekten çok kaliteli ve gümbür gümbür. Çok kullandım ve de çok sattım. Gözün kapalı al :-)

trg-78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle mikado DANDİK ÇİN MALI diyen arkadaşıma diyorum ki MICROLAB DA ÇİN MALI !!! lütfen ezbercilik yapmayalım!!! ve unutmayınki günümüzde EN BÜYÜK FİRMALAR BİLE MADE IN CHINA YADA MADE IN P.R.C ( ikisede çin malı demektir ) olmaya başladı.Bugüne kadar hep 5+1 kullanan ben (MÜZİĞİN 5+1 DE ZEVK VERMEDİĞİNİ DÜŞÜNMEME RAĞMEN ), HI-Fİ sistemin daha keyifli olduğunu bildiğim için hem normal bütçeli hemde fiyatına göre kaliteli 2.0 sistem arayışına girdim bundan 3 ay önce !!!.Ve microlab solo7 ve mikado v11b arasında kaldım.''mikado v28b hiç düşünmeyin bile 13cm lik woofer sizi üzecek emin olun!!!'' hem mikado yu hemde mıcrolab ı canlı olarak test ettim birkaç mağazada ve sevdiğim müziklerle.ayrıca ikisi içinde subbwoofer test cd side kullandım !!! aslında iki sistem birbirine çok yakın ama mikado nun bass ları daha iyi bir tonlamaya sahip.tweeter lara gelince ipek kubbeli dome tweeter kullanılmış ve oldukça başarılı ama çok yüksek tiz verirseniz biraz dıstorsiyon oluyor.ama bass larda en yüksek seste bile en ufak distorsiyon yok..!!! mıcrolab solo7 ye gelince konrtol düğmeleri yanda(ses) ve arkada(bass-treble) bu pek kullanışlı olmuyor ama ön panelde düğme sevmem diyenler için iyi bir özellik.mıcrolab bass konusunda bana pek başarılı gelmedi ama tizler gerçekten mükemmel !!! mıcrolab ta uzaktan kumanda özelliği yoktu ama artık yeni versiyonda oda var!!! Şu an evimde 2 çift mıkado v11b var ve hıgh dıfınatıon ses kartı ile kullanıyorum SONUÇ MÜKEMMEL.geceleri kısık seste müzik dinlemeye doyamıyorum :) ama sizin komşularınıza kastınız varsa yada yapay deprem severim diyorsanız sesi % 60 seviyesine çıkarmanız bile yeterli evin her köşesinde titreyen eşyalarınız sesini duyabilirsiniz :))) birde şu var bu sistem sürekli yükses seste kullanmama rağmen asla sıkıntı yapmadı !!! ve 2 ay sonunda hoparlörler alıştı ve daha kaliteli bir tonlamaya sahip oldu bilginize !!! işin özü 2 sistemde hemen hemen aynı ama ben mikadoyu tercih ettim gerçekten daha keyifli bir sesi var tabi sizin kulağınız mıcrolab ı tercih edebilir. gidin dinleyin test edin öyle alın derim. ama artık mıkado dabdik çin malı lafını bırakalım arkdaşlar unutmayınki mıcrolab da çin malı !!!!