Mika Hakkinen'den Singapur'a övgü

maxxdump

Dekan
Katılım
2 Nisan 2008
Mesajlar
6,377
Reaksiyon puanı
6
Puanları
38
Yaş
39
Geçtiğimiz hafta sonu Singapur Grand Prix'de bulunan eski dünya şampiyonu Mika Hakkinen, F1'in ilk gece yarışını, "şaşırtıcı" olarak yorumladı.



Johnie Walker'in promosyon elçisi olarak Singapur'da bulunan Hakkinen, yarışı çok büyük bir ilgiyle izlediğini ve Fernando Alonso'nun sezonun ilk galibiyetini almasının da grand prix'ye ayrı bir renk kattığını ifade etti.

Hakkinen, "Sonuç kesinlikle sürpriz oldu. Bu tür bir finiş beklemiyordum açıkçası" şeklinde konuştu.

Hakkinen, "F1'in ilk gece yarışı oldu. Pistin hemen her yerinde maksimum aydınlatma sistemleri vardı. Dolayısyıla kafanızda otomatik olarak şu düşünce oluşuyor: 'Ne ters gidebilir? Ters giderse ne olur?'" dedi.

Emekli Fin sürücü, "Hafta sonu için bana da birçok kez nelerin ters gidebileceği soruldu. Ben de, 'Bir saniye, niye olumsuz şeylerden konuşuyoruz. Singapurlu yetkililer, doğalibelecek her türlü problemi ortadan kaldırmak için müthiş bir iş çıkardıklarına eminim. O yüzden olumsuz şeylerden bahsetmeyelim' diye konuştum" dedi.

Hakkinen, "Şu an grand prix bitti. Kesinlikle büyüleyici, harika bir yarış izledik. Herşey yolunda gitti. Dolayısıyla burada iki galipten bahsedebiliriz: Biri Fernando Alonso, diğeri ise Singapur" ifadelerini kullandı.




kaynak:http://www.turkiyef1.com/newsfull.asp?id=14081&Hakkinenden/Singapura/%F6vg%FC
 

WaterBoy

Profesör
Katılım
24 Eylül 2007
Mesajlar
2,751
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Evet bencede gece yarışı çok güzeldi. Singapur iyi iş çıkardı.
 
Üst