Ram_kafasi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7,431
Windows 10 ile IOS'u karşılaştırmak ile bunu yapmak arasında pek bir fark göremedim açıkçası.
H.o mavi yakışmış.Bence karşılaştırmaya gerek yoktu sonuç belli zaten.
Umarım bende'de olacak. (Tabii onaylanırsam.)H.o mavi yakışmış.
Nereye başvurdun ? Nasıl ? Şartlar ney ?Umarım bende'de olacak. (Tabii onaylanırsam.)
Creative ile iletişime geçtim. Önceki açmış olduğum konulardan dolayı şuanlık tag alamadım.Nereye başvurdun ? Nasıl ? Şartlar ney ?
H.o mavi yakışmış.
Burası yeri değil en iyisi konu dışına çıkmayalım. Teşekkürler bu aradaNereye başvurdun ? Nasıl ? Şartlar ney ?
Umarım bende'de olacak. (Tabii onaylanırsam.)
Umarım onaylanırsın.Creative ile iletişime geçtim. Önceki açmış olduğum konulardan dolayı şuanlık tag alamadım.
Tamamen bir karalama kampanyası olmuş bence,bari düzgün bir cihaz ile kıyas yapılsaymış.30 saniyelik olan bu reklam'da Surface Pro 7 ile MacBook Pro'yu karşılaştırmışlar.
- Bugün elimizde Surface Pro 7 ve MacBook Pro var.
- Surface tam dokunmatik MacBook'da ise bar var.
- Neden tam dokunmatik olmasın?
- Surface'de çıkarılabilir klavye bulunuyor Mac'de ise yok.
- İstediğiniz uygulamayı Surface'de çalıştırabilirsiniz.Çok iyi bir cihazdır.
- Ve fiyatı'da bulunuyor.
Bence yanılıyorsunuz.objektif ve net karalama yok.
Nasıl yok? Bize nerede karşı tarafı karalamaya çalışmadıklarını gösterirseniz sevinirim,daha karşılaştırılan cihazlar bile birbirinden alakasızken yapılan bu incelemenin tamamen bir karalama kampanyası olduğu belli bence.objektif ve net karalama yok.
Objektif mi?objektif ve net karalama yok.
Microsoftu ben de sevmem fakat eğer apple ile karşılaştıracak olursak microsoft fanboyluğu bile yaparım,apple düşmanıyım apple'a karşıyımKişisel olarak en sevmediğim şirketin taraflı reklamlarından biri,bu kadar dev şirketler nasıl bu karalama kampanyalarını yapabiliyorlar hala anlamadım.Apple hiç mi şikayetçi olmuyor bu durumdan?
Hiç kullandın mı?Microsoftu ben de sevmem fakat eğer apple ile karşılaştıracak olursak microsoft fanboyluğu bile yaparım,apple düşmanıyım apple'a karşıyım
Hayır,kullanmayı da düşünmüyorumHiç kullandın mı?
Ben de Apple'ı sevmem ama gerçekten çok kaliteli.Microsoftu ben de sevmem fakat eğer apple ile karşılaştıracak olursak microsoft fanboyluğu bile yaparım,apple düşmanıyım apple'a karşıyım
Kullanmadıysan markayı kötülememelisin bence.Hayır,kullanmayı da düşünmüyorum
Yok öyle değil kullanmaya çalıştım çok saçma geldi arayüz vbKullanmadıysan markayı kötülememelisin bence.
Eline sağlık.30 saniyelik olan bu reklam'da Surface Pro 7 ile MacBook Pro'yu karşılaştırmışlar.
- Bugün elimizde Surface Pro 7 ve MacBook Pro var.
- Surface tam dokunmatik MacBook'da ise bar var.
- Neden tam dokunmatik olmasın?
- Surface'de çıkarılabilir klavye bulunuyor Mac'de ise yok.
- İstediğiniz uygulamayı Surface'de çalıştırabilirsiniz.Çok iyi bir cihazdır.
- Ve fiyatı'da bulunuyor.