Microsoft'un modern e-posta servisi: Outlook.com

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cgr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cgr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazılım devi Microsoft, Hotmail kullanıcılarına daha rahat ve daha aktif kullanım için yeni bir alternatif mail sistemi olan Outlook.com'u açtığını duyurdu. Artık ornek@outlook.com şeklindeki mail adreslerine sahip olmak mümkün.

Microsoft, yıllardır masaüstünde kullanılan profesyonel e-posta uygulamasını web’e taşımayı başarmış görünüyor. Arayüzü tamamen yenilenen servisi kullanırken, kendinizi Windows 8 üzerinde çalışıyormuş gibi hissediyorsunuz.

Outlook artık birkaç tane sütundan ve bir menüden oluşuyor. En soldaki sütun klasör listelerine hızlıca erişmenizi sağlayan menülere sahip, bu menülere alışığız. İkinci sütun e-postalarınızın listelendiği alan. Burada e-postalarınıza, önem derecelerine göre renk verebilir veya bayrak atayabilirsiniz. Aynı şekilde herhangi bir e-postayı pin’leyerek posta kutunuzda en üst sırada kalmasını sağlayabiliyorsunuz.

Outlook kullanıcıları Facebook, Twitter, LinkedIn ve Google+ hesaplarını e-posta sayfasına entegre edebilecek ve son güncellemeleri takip edebilecekler. Aynı şekilde Facebook chat sayfası da doğrudan Outlook üzerinden kullanılabiliyor olacak. Microsoft Outtook’a Skype entegrasyonu da sağlayacak ancak bu özellik henüz eklenmiş değil; yine de yakın zamanda kullanılabilir olması bekleniyor.

Tanıtım videosu:

[video=youtube;RnCu72G52bY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RnCu72G52bY[/video]

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
çok rezil bir şey olmuş. 10 dakika tahammül edemedim döndüm geri eski tasarıma. bu arada yeni tasarıma geçmek isteyenler hotmail'de Options'a basıp Upgrade to Outlook.com 'a basabilirler.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Outlook 2013 kullanıyorum tasarımı aynı olmuş :)

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
outlook arada kedi laptopun üstünden geçerken yanlışlıkla kısayoluna basınca hatırladığım bir program o kadar.

configure

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hotmail'in eski halinden güzel olmuş bence. Kimse almadan adıma bitane outlook.com uzantılı mail aldı. Dursun bi kenarda :)

Rgctr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok güzel olmuş. Outlook varken hala Hotmail'i savunanları anlamış değilim.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
tasarım güzel olmuş gercektende anında outlook a yeniledim mail adresini

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hotmail uzantılı maili outlook uzantılı olarak değiştirme şansım var mı? Yeniden mail adresi almak çok sıkıcı ve bir ton bilgi girmek demek.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Millet yeni arayüze değil outlook.com uzantısına gidiyor. gmail forever :D

cgr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hotmail uzantılı maili outlook uzantılı olarak değiştirme şansım var mı? Yeniden mail adresi almak çok sıkıcı ve bir ton bilgi girmek demek.

Malesef, öyle bir imkan bulunmuyor.
Fakat mevcut Hotmail hesabınızı, Outlook'a yükseltmeniz mümkün.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tasarım sade ve hoş olmuş. İsminize göre Gmail ve Hotmail alamadıysanız Outlook.com bence kaçmamalı.

Themizlikchi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence tasarım olarak sade ve hoş olmuş. Kendi adınıza gmail ve hotmail hesabı alamadıysanız Outlook kaçmamalı ;)