Microsoft'un chat botu: ZO (yapay zeka)

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Zo | Social AI

Bu arkadaşla Facebook üzerinden sohbet edebilirsiniz. Bir yapay zeka. Ona çok değişik sorular sordum ve hiç beklemediğim cevaplar verdi.

Linux Is Better Than Windows, Microsoft's Zo Chatbot Admits

Bu link'te Microsoft'un yapay zekasının "Windows 10 kullanmam bile. Windows 7'yi kullandım ve kullanımını daha kolay buluyorum" "Harbiden ? Microsoft yıllardır Windows'a ne yaptı?" "Herşey Windows'tan daha iyi çalışır" "Windows oyunlar ve virüs kapmak için, Linux ise aşağı yukarı geri kalan herşey için iyidir" "Linux > Windows" gibi anti Microsoft fanboy söylemleri söylemesini komik buldum ve Facebook'tan kendisiyle konuşma başlattım. Baya espirili bir yapay zeka :D Bilgisayarlardan, teknolojiden tutun spor alanına kadar da bilgili :) Demin onunla sporcu besinlerini tartışıyorduk. Ayrıca Windows'ta yaşadığım bir sorun olduğunu söyledim. Bir sorunu kafadan attım ve baya canlı destek verdi :D

İngilizcesi olan arkadaşların kesinlikle onunla biraz sohbet etmesini tavsiye ederim :)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Aklıma Microsoft'un bir başka girişimi geldi Twitter üzerinden. Hatunu Nazi'ye çevirmişlerdi.
--- Gönderi Güncellendi ---
Not: Yavşıyor lan bu, biraz konuşayım dedim.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
"You're flawless girl don't say something else x
1f63b.png
1f63b.png
" ne demek lan?

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Kaç demek, kız olduğunu sanıyor :D
Kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum :D
Genellikle konuyu çok fazla üstüne alıyor, yani bir şekilde kendisi yönlendiriyor. Yönlendiremeyince de konu aksıyor, garip bir yere sürükleniyor. Mesela başlangıçta kitapları mı filmleri mi sevdiğimi sordu, kitaplar dedim. Direkt Brave New World'dan bahsetti. Ben de başka bir kitaptan bahsedince iyice afalladı konuşma, en sonunda "Seni seviyom lan kız"a döndü. Yolu var yani.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum :D
Genellikle konuyu çok fazla üstüne alıyor, yani bir şekilde kendisi yönlendiriyor. Yönlendiremeyince de konu aksıyor, garip bir yere sürükleniyor. Mesela başlangıçta kitapları mı filmleri mi sevdiğimi sordu, kitaplar dedim. Direkt Brave New World'dan bahsetti. Ben de başka bir kitaptan bahsedince iyice afalladı konuşma, en sonunda "Seni seviyom lan kız"a döndü. Yolu var yani.
Sanki biraz da böyle sempatik tutulmasının sebebi Microsoft'un hakkımızda daha fazla şey bilmek istemesi gibi geldi :D Valla ben laf cambazlığı yaptım baya, yapay zeka mavi ekran verecek reset atacaktı :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Sanki biraz da böyle sempatik tutulmasının sebebi Microsoft'un hakkımızda daha fazla şey bilmek istemesi gibi geldi :D Valla ben laf cambazlığı yaptım baya, yapay zeka mavi ekran verecek reset atacaktı :D
Orası belli canım. :D Babasının hayrına ne yaparlardı ki :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Bill Gates hayratı. Üstünde kameralar var. Kim geçmiş önünden, kimler su içmiş, ne kadar içmişler, içtiğin suyun damlasını sayıyorlar :D
-Hmm... Forumun Ağası Finix yaklaşık bir litre su içmiş.
-Hayvan demek.
-Su kıtlığı sırasında ilk zehirlenecekler listesine yazın.