Microsoft'tan ücretsiz anti-virüs: Morro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meksn

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Teknoloji sitelerinde yer alan habere göre, yazılım şirketi, "Morro" adı verilen yeni bedava anti-virüs yazılımının tamamlanmakta olduğunu ve güvenlik yazılımının beta versiyonunun yakında kullanıma sunulacağını açıkladı.

Virüsler, solucanlar ve trojanlar karşısında etkin olmasına karşın ücretli güvenlik yazılımlarında bulunan aile kilidi gibi bazı özelliklere sahip olmayan anti-virüs yazılımının kullanıma sunulacağı tarih açıklanmazken, bu yıl sonuna doğru yazılımın hazır olması bekleniyor.

Microsoft, Windows Live OnceCare adlı güvenlik yazılımıyla rakipleri Symantec ve McAfee karşısında beklediği başarıyı yakalayamayınca, ücretsiz yazılımla bu açığını kapatmaya çalışıyor.

Haber7'den

Galiba herkes ilerde herkes Morro'ya geçer diye düşünüyorum ben. Kendi yazılımlarına anti virüs desteği sunmakta diğerlerine göre daha avantajlı olur diye düşünüyorum. Bilmem yanılıyor muyum?
Şunu da söylemeliyim ki: "yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı", yani önce Pardus kendini geliştirmeli sonra da anti virüsünü. Temennimiz bu yönde.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
SDN'nin böyle bir makalesi olacaktı. :)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Kaynak linki verir misiniz lütfen?

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Kalsın morro murro filan.:D

meksn

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar affınıza sığınarak, daha önce bu konunun sdn'de paylaşıldığını görmedim. Ama varmış. kaynak linki de yukarıda verildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...