pesimist lütfen acımasız olma ben sizler için bir paylaşım yaptım kullar kusursuz değildir sizlerde katkıda bulunun başlık haızlrayalım
ben bu program hakkında yazdıklarım kadar bilgi sahibiyim ve bildiklerim kadar bilgi verebildim dilerseniz konuyu kilitlkeyebilirsiniz konunun kilitlenecek bir tarafı yok
ayrıca şu adrestende bu programın paylaşımı var amerikalılar paylaşmış birde buradan inceleyin.
http://www.raymond.cc/forum/freebies/16059-microsoft-pivot-preview.html
tehnaz seni korumaya çalıştım bundan önce ama bari yalan söylemepesimist Tamamı Kalın Harfle Ve Tamamı Renkli Mesaj Yazmak bana şöyle bir uyarıda bulunmuşsunuz ben nerede tamamı büyük harflerle ve renkli yazı yazmışım söylermisiniz.nedir bu bana yükleniş anlamadım bu haberi bu kadar ayrıntılı kendi blogumda paylaşsaydım keşke dünyayı toplardım ama siz bana acımasız davranıyorsunuz.
"pesimist lütfen acımasız olma ben sizler için bir paylaşım yaptım kullar kusursuz değildir sizlerde katkıda bulunun başlık haızlrayalım" bu bölüm tamamı kalındı sonra değiştirdin ve yeni yazılar ekledin tekrar inceltin tüm yazıyı pesimist uyardıktan sonra uzatma forum kuralları içinde pesimist şunu şunu yap dedi biz de senin yerine yapıyoruz sinirlenme
Normal indirdim yükledim ekran görüntülerini atıcam 3,5 GB RAM kullanıyor demiştimAlmi programı nasıl açtın nerden açtın..Yoksa ben kurulumu mu yapamadım..Program tarih oldu..
bir söyleyiver sana zahmet.