Microsoft Windows Live Pivot

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
pesimist lütfen acımasız olma ben sizler için bir paylaşım yaptım kullar kusursuz değildir sizlerde katkıda bulunun başlık haızlrayalım

ben bu program hakkında yazdıklarım kadar bilgi sahibiyim ve bildiklerim kadar bilgi verebildim dilerseniz konuyu kilitlkeyebilirsiniz konunun kilitlenecek bir tarafı yok

ayrıca şu adrestende bu programın paylaşımı var amerikalılar paylaşmış birde buradan inceleyin.

http://www.raymond.cc/forum/freebies/16059-microsoft-pivot-preview.html

pesimist Tamamı Kalın Harfle Ve Tamamı Renkli Mesaj Yazmak bana şöyle bir uyarıda bulunmuşsunuz ben nerede tamamı büyük harflerle ve renkli yazı yazmışım söylermisiniz.nedir bu bana yükleniş anlamadım bu haberi bu kadar ayrıntılı kendi blogumda paylaşsaydım keşke dünyayı toplardım ama siz bana acımasız davranıyorsunuz.
tehnaz seni korumaya çalıştım bundan önce ama bari yalan söyleme:D

"pesimist lütfen acımasız olma ben sizler için bir paylaşım yaptım kullar kusursuz değildir sizlerde katkıda bulunun başlık haızlrayalım" bu bölüm tamamı kalındı sonra değiştirdin ve yeni yazılar ekledin tekrar inceltin tüm yazıyı pesimist uyardıktan sonra uzatma forum kuralları içinde pesimist şunu şunu yap dedi biz de senin yerine yapıyoruz sinirlenme:D

Almi programı nasıl açtın nerden açtın..Yoksa ben kurulumu mu yapamadım..Program tarih oldu..:)

bir söyleyiver sana zahmet.
Normal indirdim yükledim ekran görüntülerini atıcam 3,5 GB RAM kullanıyor demiştim:D 2GB RAM li pc de de 1,300 civarı kullanıyor ama baya kastı:D Şimdi 2GB den ekran görüntüleri gelicek:D

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
videolardan kasacagı belli bayagı güzel bişeye benziyor

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
ben blogumda muhabbet dönsün diye yazmadım zaten bloguma tek yorum yazılmamış binlerce yazıma benim gayem bloguma yorum yazılması değil ben sürekli yazılım promosyonlarını araştırıp sizlere sunuyorum tek amacım bu blogumdada tek bir reklam yok bakabilirsiniz ama şunu söyleyebilirim bloguma yazdığpım yazı yayınlamamla aynı anda googlede çıkıyor şu an için iyi bir durumda ben reklamı seneler sonrası için düşünüyorum şu an için bir ticari kaygım yok hedefim blogu alexa'da ilk 100 bine taşımak şu an 2 milyon 7 yüz binde.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ben blogumda muhabbet dönsün diye yazmadım zaten bloguma tek yorum yazılmamış binlerce yazıma benim gayem bloguma yorum yazılması değil ben sürekli yazılım promosyonlarını araştırıp sizlere sunuyorum tek amacım bu blogumdada tek bir reklam yok bakabilirsiniz ama şunu söyleyebilirim bloguma yazdığpım yazı yayınlamamla aynı anda googlede çıkıyor şu an için iyi bir durumda ben reklamı seneler sonrası için düşünüyorum şu an için bir ticari kaygım yok hedefim blogu alexa'da ilk 100 bine taşımak şu an 2 milyon 7 yüz binde.

blogunun adresini bana göndersene bi inceleyeyim

bn olsam kaynak olarak kendi blogumu gösterirdim :D

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
tehnaz seni korumaya çalıştım bundan önce ama bari yalan söyleme:D

"pesimist lütfen acımasız olma ben sizler için bir paylaşım yaptım kullar kusursuz değildir sizlerde katkıda bulunun başlık haızlrayalım" bu bölüm tamamı kalındı sonra değiştirdin ve yeni yazılar ekledin tekrar inceltin tüm yazıyı pesimist uyardıktan sonra uzatma forum kuralları içinde pesimist şunu şunu yap dedi biz de senin yerine yapıyoruz sinirlenme:D

Normal indirdim yükledim ekran görüntülerini atıcam 3,5 GB RAM kullanıyor demiştim:D 2GB RAM li pc de de 1,300 civarı kullanıyor ama baya kastı:D Şimdi 2GB den ekran görüntüleri gelicek:D

almi hangi konuda yalan syledim söylermisin
şu an yalancı konumuna mı düşürdünüz beni
neler yapmaya çalışıyorsunuz bana bu bir tuzak mı katekulleyemi getireceksiniz beni
bu paylaşım karşılığında yalancı mı oldum sağlık olsun canınız sağolsun aylardır paylaşım içerisindeyim bana üyecik muamelesi yapıyorsunuz şu an farkında mısınız çok üzdünüz beni.

---------- saat 12:16 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:08 eklenmişti ----------

blogunun adresini bana göndersene bi inceleyeyim

bn olsam kaynak olarak kendi blogumu gösterirdim :D

türkiye ilk olarfak bu haberi benim şu blog adresimden öğrendi ama ingilizce olarak öğrendi türkçe yazmadım mailime gelen yazıyı alıntı olarfak verdim şu adresten başta kaynak göstermedim

şu adresten de benim blogdan görebilirsiniz bu reklam değil zaten daha önce birçok paylaşımımı sdn de kaynak olarak blogumu göstermiştim

http://www.englishturkish.us/2009/11/live-labs-pivot.html şuradanda bakabilirsiniz konuya

reklam olarak bunu algılamayın duyar duymaz türkçe olarak paylaştığım ilk forum sdn oldu
kendi blogumda mailden orjinal ingilizce yazıyı vermiştim.
yalnız beni yıkan bana bu kadar neden yüklendiniz belki 5 aydır aralıksız paylaşım içindeyim günde en az 10 saatimi sdn de geçiren birisiyim ama siz bana çok gaddar davrandınız nedenini anlayabilmiş değilim .:crying:

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
arkadaşım sen burda bazı konuları acıklıyosun tabii kendi blogunu kaynak olarak göstere bilirsin

ayrıca sitenin pagerankıda 2 miymiş gayet ii sayılır

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
almi hangi konuda yalan syledim söylermisin
şu an yalancı konumuna mı düşürdünüz beni
neler yapmaya çalışıyorsunuz bana bu bir tuzak mı katekulleyemi getireceksiniz beni
bu paylaşım karşılığında yalancı mı oldum sağlık olsun canınız sağolsun aylardır paylaşım içerisindeyim bana üyecik muamelesi yapıyorsunuz şu an farkında mısınız çok üzdünüz beni.

---------- saat 12:16 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:08 eklenmişti ----------

türkiye ilk olarfak bu haberi benim şu blog adresimden öğrendi ama ingilizce olarak öğrendi türkçe yazmadım mailime gelen yazıyı alıntı olarfak verdim şu adresten başta kaynak göstermedim

şu adresten de benim blogdan görebilirsiniz bu reklam değil zaten daha önce birçok paylaşımımı sdn de kaynak olarak blogumu göstermiştim

http://www.englishturkish.us/2009/11/live-labs-pivot.html şuradanda bakabilirsiniz konuya

reklam olarak bunu algılamayın duyar duymaz türkçe olarak paylaştığım ilk forum sdn oldu
kendi blogumda mailden orjinal ingilizce yazıyı vermiştim.
yalnız beni yıkan bana bu kadar neden yüklendiniz belki 5 aydır aralıksız paylaşım içindeyim günde en az 10 saatimi sdn de geçiren birisiyim ama siz bana çok gaddar davrandınız nedenini anlayabilmiş değilim .:crying:
Yok öyle demek istemedim.Sen orda haklı olarak kalın yazdın.pesimist tinde sana uyarı vermesi gerekmiyordu.O ayrı mesele ben dedğim sadece kalın yazdın:D:D:D

Paylaşım için çok teşekkürler daha ne istiyorsun puan gönderdim sana:D

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
ALMİ ALLAH razı olsun kardeşim benim kafam allak bullak oldu kafam çok karışık ne deniyor neler söyleniyor hafızam kilitlenmiş durumda sevenler sevmeyenler destekleyenler desteklemeyenlerden Allah razı olsun diyorum.almi ben farkında değildim kusuruma bakma.

Jordan

Asistan
Reaksiyon puanı
3
:clap:Key kullanımı bittiiii bana kalmadıııı !! naaaaapcaz şimdi ??

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
verdiğim adreste need inviteye tıklayın istekte bulunun 1 yada 2 gün sonra mail adresinize key gönderirler.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
key isteye biliyosun herkese veriyolar sanırım zaten anladıgım kadarıyla ücretsiz olmayacak program sadece seni cıktıgı için beleş veriyolar

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
m.tohan ben teşekkür ederim.