Microsoft, Windows 7 Dil Paketlerini Dağıtıyor

Akhun Aktosun

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Windows 7 için otuzdan fazla dil paketi yayınlayacak olan Microsoft, geri sayıma başladı bile.

Microsoft, dün itibariyle Windows 7 için 36'ya yakın dil paketini yayınladı. Dil paketleri Windows 7 Enterprise ve Windows 7 Ultimate RTM sürümler için geçerli. Eğer sadece Windows 7 RC (Release Candidate) sürümüne sahipseniz bu dil paketlerinden yararlanamıyorsunuz.

l7j7khmx1251269290.jpg

Yeni eklenen diller arasında Türkçe, Fransızca, Almanca, Yunanca, Hintçe, Japonca, Arapça, Korece, Lehçe, İsveççe ve Kirilce yer alıyor. İleriki zamanlarda ise Çin için dil paketleri de eklenecek.
Dil paketleriyle ilgili daha fazla bilgiyi Microsoft Windows Team'in resmi blog'undan alabilirsiniz.
:: Windows 7'yi Türkçe kullanma deneyimine hazır mısınız?
Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
bu dil paketi neyi içeriyor merak ettim. kurulum için mi acaba? ben zaten TR kullanıyorum resmi olarak, boot screen hariç ...

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Kirilce diye bir dil mi var? Ben sadece Kiril alfabesini biliyordum. Microsoft kendi kendine dil üretmeye başladı. :)

ntroot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet yeni yükledim RTM'ye ama %100 türkçe değil. idare eder.

AİRWOLFONE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 33 dil paketi update görünüyor.Şimdi ben ayriyetten yüklediğim dil paketini silsem yeni dil paketinde bir değişiklik varmıdır gözüme takılan bir iki çevirim yoktu oyüzden soryorum.

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ben zaten rtm çıktığı ilk günden beri herşeyiyle tr

XpressMusic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 7 DiL Paketlerinde Azerbaycan Dilinin de Olacağı Televiziyonda Ve İnternet Sitelerdinde Duyurulmuştu Ama Şimdi DiL Paketlerine Bakıp Azerbaycan Dilini Göremedim.
DiL Paketlerine Neden Azerbaycan DiLi Eklenmemiş?
Acaba Resmi Blog`una Azeriler Mesaj Yazıp Söylerlerse Azerbaycan DiL Paketi De Eklenirmi?
Bilgilendirirseniz Sevinirim...

woreqxpy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vista kullananlar kesinlikle tereddüt etmeden terfi edebilirler ama gelişimin karşısında ne kadar sabredebilirsiniz bilmem xp den terfi etmek için mutlaka bir süre daha bekleyin

Miroğlu_80

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Microsoft'un dağıttığı dil paketi öncekiler gibi tam türkçeye çevirmiyor önceden verilen cab kabin dosyası olarak indirdiğimiz paket biraz daha fazla çeviriyor...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
1 hafta oldu geleli bu güncellemeler..