Öneri Microsoft Windows 11 Pro $199.00 yerine $17.97

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crow88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crow88

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,273
Bilgilendirme Amaçlıdır
sharewareonsale.com bu site çok güzel indirimler yapmaktadır, elbette başka sitelerde var, sözüm yok, ben bu siteden office 2019-2021-win 11 pro aldım (verdiğim linkteki fiyattan ,geçen hafta ) sorunsuz ofis programları güzel çalışmakta, hatta deneme amaçlı olarak microsoft Türkiye ofisini arayım bendeki office 2016 yı office 2019 çevirttim

Sefa Akbudak

Asistan
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
87
Tavsiye etmiyorum !

Sefa Akbudak

Asistan
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
87
ne yönden,sıkıntı olan yanı nedir,bende bilmek isterim
Bu tarz satılan ürünlerin yarısı scam yarısı da birçok kişi ile paylaşılan keyler oluyor. Türkiyede de aynı sistem var fakat buna çalıntı kartlarla alınmış keylerde geliyor. Tavsiyem satın almak yapamıyorsanız da crackleyin. Key kullanmanın hiçbir avantajı yok eğer orjinal değilse

crow88

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,273
Bu tarz satılan ürünlerin yarısı scam yarısı da birçok kişi ile paylaşılan keyler oluyor. Türkiyede de aynı sistem var fakat buna çalıntı kartlarla alınmış keylerde geliyor. Tavsiyem satın almak yapamıyorsanız da crackleyin. Key kullanmanın hiçbir avantajı yok eğer orjinal değilse
bu site orada indirimden bahsediyor,yani orjinal fiyattan indirim yapılarak satıyor,bu satışlar her zaman değil,dönem dönem yapılıyor,ben buradan devamlı ,farklı orjinal lisanslı programlar indirip kullanıyorum,mesala Ashampoo programları,sitenin 2 bölümü var zaten 1.siz indirimli fiyatla satılan,2.si ise bedava lisans olanları,tabi karar kişinin kendine kalmıştır.

Sefa Akbudak

Asistan
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
87
bu site orada indirimden bahsediyor,yani orjinal fiyattan indirim yapılarak satıyor,bu satışlar her zaman değil,dönem dönem yapılıyor,ben buradan devamlı ,farklı orjinal lisanslı programlar indirip kullanıyorum,mesala Ashampoo programları,sitenin 2 bölümü var zaten 1.siz indirimli fiyatla satılan,2.si ise bedava lisans olanları,tabi karar kişinin kendine kalmıştır.
Ben tavsiye etmediğimi belirttim hocam bu tarz sitelerin altından hep bir kötü koku çıkıyor.