Microsoft w2000 klavye ACİL YARDIMM :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sdn46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Selam arkadaşlar ben aşşağıda gördüğünüz MS wireless desktop2000 kullanıyorum.Biraz önce pc'nin içini temizledim usb algılayıcını sökerken herlade biraz bükülmüş:cursing: içini açtığımda kırık felan gözükmüyor ama nedense pcyi açtığımda çalışmadı yazılımını güncelledim araştırdım bir türlü bulamadım :mad: ya bu transceivere içini açıp taktığımda elimle bastırınca pcden ses geliyor ama nafile bir türlü çalışmıyor Lütfennn acilll yardım

Microsoft-Desktop-2000-1.jpg

fzl2f.jpg

koskoca forumda yardım edecek yok mu :((((((((((

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
öncelikle pc usb algılayıcıyı görüyormu ona bak başka usb ye tak dene elektronik aletler öyle fazla zorlamaya eyip bükmeye gelmez zorlama hem içini açıp pc ye takıp elinle tutma bozarsın o alet 5 volt elektirikle çalışır seni çarpmaz ama bozulur belkide statik elektiriğe bile duyarlı malzeme vardır onda çıplak elinle tutman bile bozar onu

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
öncelikle pc usb algılayıcıyı görüyormu ona bak başka usb ye tak dene elektronik aletler öyle fazla zorlamaya eyip bükmeye gelmez zorlama hem içini açıp pc ye takıp elinle tutma bozarsın o alet 5 volt elektirikle çalışır seni çarpmaz ama bozulur belkide statik elektiriğe bile duyarlı malzeme vardır onda çıplak elinle tutman bile bozar onu

öncelikle cevabın için tşkrler
bende başka kablosu mouse var onu sorunsuz çalıştırıyor
heralde o usb algılayıcı bozulmuş :( onu heralde temin edemem teknik servise soracam bulamassamda çöp olacak ikiside :((((((

ya forumda hiç mi ilgilenen yok yardımcı olacak :(

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
öncelikle cevabın için tşkrler
bende başka kablosu mouse var onu sorunsuz çalıştırıyor
heralde o usb algılayıcı bozulmuş :( onu heralde temin edemem teknik servise soracam bulamassamda çöp olacak ikiside :((((((

ya forumda hiç mi ilgilenen yok yardımcı olacak :(

Benimde aynen usb alıcı yamulmuştu firmaya yazı yazdım hollanda dan ücretsiz yenisini gönderdiler ups ile. Ama firma Logitech. Microsoft ta öyle yapar mı bilemiyorum..

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benimde aynen usb alıcı yamulmuştu firmaya yazı yazdım hollanda dan ücretsiz yenisini gönderdiler ups ile. Ama firma Logitech. Microsoft ta öyle yapar mı bilemiyorum..
bence microsoft yapmaz :( yarın şansımı deneyecem inşaallah olur.

Umut.85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Problemi halletin mi bende merak ettim? ama Microsoft yapmaz diye düşünüyorum

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Problemi halletin mi bende merak ettim? ama Microsoft yapmaz diye düşünüyorum
Umut vatanbilgisiyarın microsoft ithalatçısına önce telefon açtım güvenlikci çıktı telefona :) geri mail attım yedek parça temini yapmıyomuşLar alırken iyi tabii farede klavyede saglam dandik alıcısı bozuk evde duruyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sdN46 aynı haltı ben de yedim. Microsoft'da USB bağlantısı bozulur ise soğuk su içip klavyeyi çöpe atıyorsun. Logitech bu konuda daha iyi unifying device'ları farklı bağdaştırıcıları USB klavye ve mouse ile eşleştirerek kullanabiliyorsun. Bu yüzden de artık Microsoft almıyorum, Logitech'in unifying olan (üzerinde kırmızı güneş gibi birşey resmi olan) cihazlarını alıyorum. Bu sayede artık hem elimde yedek bağdaştırıcı var, hem de iki mouse'u aynı bağdaştırıcıyı kullanacak şekilde ayarlayabiliyorum. (Biri laptop çantasında, biri masamda iki mouse'u aynı laptop ile kullanabilmek için)

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
sdn46. Microsoft her klavye, her mouse için tek ve unique bağdaştırıcı ile çalışacak şekilde sistemini kurmuş. Bağdaştırıcı bozuldu = klavye çöp. Yepyeni klavyeyi çöpe attım bilirim. Logitech ise bağdaştırıcıları farklı klavye ve mouse'lar ile eşleştirmeye izin veren bir sistem kurmuş. Böylelikle ben iki mouse ve bir klavyeyi aynı bağdaştırıcıya bağlayabildim (mouse'ların biri çantada, diğeri masada, klavye masada).

Sonuç: Microsoft alma, aşağı yukarı aynı fiyata Logitech al, örnekteki sorunu yaşamazsın. Keşke Logitech şu unifying işine wireless gamepad'leri de dahil etse, bir de onun için USB port gidiyor.

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sdn46. Microsoft her klavye, her mouse için tek ve unique bağdaştırıcı ile çalışacak şekilde sistemini kurmuş. Bağdaştırıcı bozuldu = klavye çöp. Yepyeni klavyeyi çöpe attım bilirim. Logitech ise bağdaştırıcıları farklı klavye ve mouse'lar ile eşleştirmeye izin veren bir sistem kurmuş. Böylelikle ben iki mouse ve bir klavyeyi aynı bağdaştırıcıya bağlayabildim (mouse'ların biri çantada, diğeri masada, klavye masada).

Sonuç: Microsoft alma, aşağı yukarı aynı fiyata Logitech al, örnekteki sorunu yaşamazsın. Keşke Logitech şu unifying işine wireless gamepad'leri de dahil etse, bir de onun için USB port gidiyor.

Aynen dedigin gibi logitech ortak olarak kullanmaya imkan saglıyor.Ama bu microsoft 1dolarlık alıcı için ürünü çöpe atmaya imkan saglıyor ismine bak birde verdigi hizmete icler acısı o dandik alıcı bozulmuyacak diye kural mı var?