Microsoft Türkiye Blog Sayfası Açıldı

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ülkem tüketicisi microsoftu yeterince tüketti bloga ne gerek vardı :) bence xceza vermeyeceğini teyit etsin, blog yerine de sözlük açsın. herkes elindeki lisanssız ürünlerle ilgili anısını paylaşsa üç günde rakip sözlük bırakmaz :)

Reaksiyon puanı
189
ülkem tüketicisi microsoftu yeterince tüketti bloga ne gerek vardı :) bence xceza vermeyeceğini teyit etsin, blog yerine de sözlük açsın. herkes elindeki lisanssız ürünlerle ilgili anısını paylaşsa üç günde rakip sözlük bırakmaz :)

Ben sözlük scriptini yazıyorum yakında biz açarız olmadı :D

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Toplarım bizimkileri gelirim bende :D Bizimkileri derken arkadaşları okuldan ordan burdan.

Reaksiyon puanı
189
bu arada script'i ücretsiz kullanıma açıcam. Böylece isteyen herkes kendi sözlüğünü yaratabilecek :)

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
gene sen bilirsin de bence tek sözlük olması daha iyi. herkes kendininkini açmaya başlarsa bir zaman sonra birkaç mesajlı dünya kadar kişi blogu boşa database şişirme.

Reaksiyon puanı
189
Yok onu demek istemedim :) Yani kodları indirip bir host'a yükleyerek sizler de kendi sözlüklerinizi açabileceksiniz :) Kodlar herkese açık olacak yani :) Yoksa sözlük altında sözlük çok saçma bir fikir zaten :)

Sırf ekşiye olan kinimden ve sözlük scriptlerini para ile satmalarından dolayı yapıyorum bunu :) Bu arada tasarımı da facebook'dan arakladım :D Sosyal ağ görünümlü sözlük olacak :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
gene sen bilirsin de bence tek sözlük olması daha iyi. herkes kendininkini açmaya başlarsa bir zaman sonra birkaç mesajlı dünya kadar kişi blogu boşa database şişirme.

Adam open-source sözlük geliştiriyor hacı, ne diyorsun sen? :D

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
kartal görünümlü şahin diyorsun :)