Microsoft Surface'in Fiyatı Belli Oldu

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Aylardır bilim kurgu filmlerinden özet geçer gibi tanıtılan Surface, nihayet Avrupa fiyatına kavuştu. Haberi okumadan önce yanınıza bir bardak su almayı ihmal etmeyin.

Masa biçiminde, fazlasıyla dokunmatik bir arayüzle çalışan ve geleceğin teknolojisi olarak görülen Microsoft Surface PC'ler, Londra'daki resmi çıkış etkinliğinde tam 8.500 Sterlin, yani yaklaşık 20 bin TL fiyat etiketiyle sunuldu.

Bize Kaça Olur?

İngiltere'de Tesco Wine Club, First Direct ve Carphone Warehouse gibi firmalarla işbirliği içerisinde tanıtılan Microsoft Surface PC'nin ülkemize geliş fiyatı henüz bilinmiyor. Ancak her ihtimale karşı çuvalları hazırlamanızda fayda var.
microsoft-surface1237440273.jpg
:: Konuyla ilgili görüşlerinizi forumda paylaşın.

Bilgi İçin : Microsoft Surface
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
benim dikkatimi çeken olay multitouchdan çok
üzerine koyduğunuz aletlerinizi tanıması(cep telefonu, kamera, kredi kartı)
bunu gerçekten yapabiliyormuda veriyorlar
yapabiliyorsa nasıl yapıyor.

firat1337

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Böyle sehpa tipi kullanılırsa bel ağrısı şikayetleri artacağa benziyor :)
Daha ergonomik bişeyler düşünülebilir sanırım.
Ayrıca telefonu, foto makinesini Surface'in üzerine koyunca hemen tanıyacagını zannetmiyorum.Bi şekilde wireless yada bluetooth ile eşleştirmek gerekiyordur..

lewentbjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:):) Yahu Şu "Bize Kaça Olur" başlığı gülmekten öldürdü beni.. Tam bize göre Türklere göre bir başlık... :):):)

Aslında bu durumlarda sinirden hep şu şekilde düşünüyorum hep..20 bin TL değil 100 bin TL de olsa almak zorundasın çünkü her şeyin en iyisini onlar yapıyorlar...Bizse taklitlerde yetinmek zorunda kalıyoruz...

Kim bilir bu başlığı okuyunca benim gibi düşünenlerde olmuştur.. :)

"Çin Malı Yakında Piyasaya Düşer" :):)..

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bayağı güzelmiş ama çok pahalı bu şeyler ya resmen böyle zenginler şirket, fabrika sahipleri falan için yapılmış şeyler ben öyle düşünüyorum yani.

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ne bu kamera şakası mı. mouse kullanırım daha ekonomik ve ergonomik olur. :) 20 bin TL'ye ne satıyor bunlar.. mouse kullanılmıyor diye 20 bin TL (bir de yurtdışı fiyatı bu) istiyorlar..
Ona bu parayı vereceğime (o kadar param olsa tabi :) ) 2-4 bin TL ye canavar gibi bir makine toplardım..

steinmetz

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Şu anki PC ler veya MAC ler bence insani aygıtlar değil. Neden? PC başındayken uzun vadede sağlık sorunları baş gösteriyor.(Bilekten 6. parmağın çıkması gibi...) Kaç liralık makina alırsan al ama insani olsun diyorsan bence surface daha insana yakın, hem daha çok hareket gerektirebilir bunu kullanmak