Microsoft Security Essentials

casper47

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Selam arkadaşlar:

Microsoft Security Essentials nasıl bir virüs proğramı.Virüsleri iyi buluyor mu?bilgi verirmisiniz.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Sistemi fazla iyi olmayan bilgisayarlar için gayet iyi bi antivirüs programı.. Sistem kaynaklarına fazla yüklenmeden işini görüyor yalnız yanına birde anti malware programı kuruldumu bence yeterli olur..

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Selam arkadaşlar:

Microsoft Security Essentials nasıl bir virüs proğramı.Virüsleri iyi buluyor mu?bilgi verirmisiniz.

Microsoft un gelmis gecmis en iyi antivirus-antispy ve diger kotu yazilimlara karsi tam koruma saglayan guvenlik yazilimi Microsoft security essential ve windows defender, Bilgisayarda bu program ile ucretsiz bir firewall programi kullanman yeterli, Microsoft Security Essentialin ucretsiz olmasi kafalari karistirmasin, microsoft un gelmis gecmis en iyi guvenlik programi bu, windows 8 de hali hazirda microsoft windows defender geliyor, her iki program da ozellikleri bakimindan ayni. Hepsi bir arada cozumler de var, internet security programlari icinde en iyisi ve eksiksiz bir guvenlik saglayan program bitdefender secildi, avg internet security de ikinci sirada. Kisacasi firewall programi olmadan antivirus programi , antivirus programi olmadan da firewall programi bir ise yaramaz.

thedark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Virüsleri kaldırmak için en iyi program.AMA!!!!!!!!!!!!!:devil: Program bazen yeşilken birden turuncu olunca aldırma :)kırmızıysa ÖNEMLİDİR!!!!!!!!!!!!!!:w00t:

casper47

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yardımlar için teşekkürler.

casper47

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Proğramı fazla geliştiremediler.Testlerde çok geri kalıyor.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Microsoft baktıki antivirüs şirketleri baya kar elde etmeye başladı dedi bi bi elimi atayım şu işe :) Bende mse kullanıyorum :P

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Win8 De win Defender var Ve smart Screen'i açtıgında tamamdır hiçbişeye gerek yok ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben Microsoft Security Essentials kullanıyorum ama oyunları açmıyor ve kapanmıyor ne yapmalıyım ?

Demirr1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Selam arkadaşlar:

ben kullanıyorum bılgısayarı yavaslatmıyor ıcıne vurus gırmesını engellıyor yalnız ıcındekı vuruslerı cok az buluyor