Microsoft Security Essentials + Wind. Güv. Duvarı Yeterli olur mu ?

memocan3000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Arkadaşlar ben bilgisayarı hack crack warez amaçlı kullanmam ne olduğunu bilmediğim abuk subuk sitelere girip dosya indirmem nadiren bir parça yada film ararsam ancak o zaman di,kkatli bir şekilde aradığımı bulur çıkarım. Sizlere sorum ben gibi standart bir bilgisayar kukllanıcısına Microsoft Security Essentials + Wind. Güv. Duvarı Yeterli olur mu ?
Şu an benim için en büyük risk usb bellekler bende auto run devre dışı bıraktım açmadan tarıyorum bu konuda deneyimli arkadaşların görüşleri benim için önemli ???
Bazı sitelerde Microsoft Security Essentials için oldukça yetersiz olduğu söyleniyor Testleri v.s inceledim wind 7 de çok kötü sonuç veren MSE vista da üst sıralarda v.s
Aslında gidip 40 TL ye Kaspersky alacam lisanslı ama MSE ye göre daha çok zorluyor PC yi zorlamaya 40 TL bayılmaya değer mi kararsızım ???

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Yasaklı sitelere girmediğin ve gelen e-maillere dikkat ettiğin sürece hiçbir şey olmaz.Ben antivirüs kullanmam bilgisayarı kastırmam.Aydan aya www.norman.com dan ücretsiz malware tarayıcıyı indirip bir tarama yaparım.Bu güne kadar herhangi bir virüsten dolayı format attığımı hatırlamıyorum.Dediğim gibi her şey kullananın elinde.Saygılar.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
MSE'a güvenme tabii ki. Lakin, fazla endişelenmeye ve para harcamaya da gerek yok. Avira Free işini görür.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Güvenlik duvarı olarak Comodo firewall yüklemeni önerebilirim. İnternet trafik kontrolünü daha detaylı sağlar ve daha güvende olursun.

mehmet_497

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mse dökülüyor. son yapılan testlerde sondan 2 ya da 3. sırada yer almıştır. avast kullanabilirsin