Microsoft Security Essentials for Windows 1.0.2498.0

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rise
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
62a82377.jpg

Hızlı Ayrıntılar

Sürüm:1
Bilgi Bankası (KB) Makaleleri:KB975959
Yayınlandığı Tarih:07.10.2010
Dil:Türkçe
Yükleme Boyutu:8.2 MB - 29.0 MB** Yükleme boyutu seçili yükleme bileşenlerine göre değişir.

Genel Bakış

Microsoft Security Essentials, Microsoft’tan ücretsiz olarak kolayca yüklenebilen, kullanımı kolay bir yazılımdır ve her zaman güncel tutulduğu için bilgisayarınızın en son teknoloji ile korunduğundan emin olabilirsiniz. Bilgisayarınız güvenliyse bunu söylemek kolaydır. Bir de çevreciyseniz, her şey yolunda demektir. Bu kadar basit.

Microsoft Security Essentials, arka planda sessiz ve verimli bir şekilde çalışır, bu nedenle Windows tabanlı bilgisayarınızı kesintisiz bir şekilde veya uzun bekleme sürelerine maruz kalmadan dilediğiniz gibi kullanmakta özgürsünüz.

*Microsoft Security Essentials uygulamasını yüklemek için bilgisayarınızda orijinal Windows’un çalıştırılıyor olması gerekir.

Tanıtım: (inndir.com)
Üreticiden: Bireylere ve kurumlara sunduğu yenilikçi yazılımlarla kullanıcılara güvenli bir bilgisayar ortamı sunmayı hedefleyen Microsoft, bu doğrultuda hayatı kolaylaştıran gerçek zamanlı güvenlik yazılımı Microsoft Security Essentials ile önemli bir adım daha attı. Microsoft’un kullanıcılarına ücretsiz olarak sunduğu ve işletim sistemi çekirdeğiyle birebir uyumlu casus kod önleyici yazılımı Microsoft Security Essentials, virüsleri, zararlı yazılım kodlarını ve kötü amaçlı atakları bilgisayarlardan uzak tutmayı hedefliyor. Microsoft Küresel Güvenlik Ekibi’nin destek verdiği yeni yazılım, Microsoft’un üst düzey kurumsal güvenliği sağlamaya yönelik ödüllü teknolojilerinin damgasını taşıyor.

Microsoft Security Essentials kullanışlı arayüzü ve verimli kaynak kullanımıyla bilgisayarda varlığı hissedilmeyen, buna karşılık arka planda güçlü bir koruma sağlayan bir yazılım. Rahat kullanımlı ve herkes tarafından anlaşılır arayüzü, Windows işletim sistemi çekirdeğiyle entegre yapısı ve denenmiş Microsoft güvenlik teknolojilerini bir arada sunan Microsoft Security Essentials’ın Windows kullanıcısı tarafından büyük ilgi göreceği kanısındayım. Microsoft’un kullanıcısına vaat ettiği güvenli bilgisayar ve İnternet deneyimini hayata geçiren önemli yatırımlarından biri olan Microsoft Security Essentials’ın aynı zamanda bireysel ve kurumsal verimliliğe önemli katkıları var

Microsoft Security Essentials ev bilgisayarınız için, virüslere, casus yazılımlara ve diğer kötü amaçlı yazılımlara karşı koruma sağlayan gerçek zamanlı bir koruma sunar.

Microsoft Security Essentials, Microsoft'tan ücretsiz* olarak yüklenir, kurulumu basit, kullanımı kolaydır ve bilgisayarınızın en yeni teknolojiyle korunduğundan emin olmanız için her zaman güncel tutulur. Bilgisayarınızın güvende olduğunu anlamak kolaydır; yeşil göründüğünde iyi durumdasınız demektir. Bu kadar basit.

Microsoft Security Essentials arka planda sessizce ve etkili şekilde çalışır ve böylece Windows tabanlı bilgisayarınızı, kesilmeler veya uzun bilgisayar bekleme süreleri olmadan istediğiniz gibi, özgürce kullanabilirsiniz.

*Microsoft Security Essentials'ı yüklemek için bilgisayarınızda orijinal Windows çalışıyor olmalıdır.

Sistem gereksinimi:
Microsoft Security Essentials için en az sistem gereksinimleri:
+ Windows XP (Service Pack 2 veya Service Pack 3); Windows Vista (Gold, Service Pack 1 veya Service Pack 2); Windows 7
+ Windows XP için, CPU saat hızı 500 MHz veya daha yüksek olan ve 256 MB RAM veya daha fazla belleği olan bir PC.
+ Windows Vista ve Windows 7 için, CPU saat hızı 1.0 GHz veya daha yüksek olan ve 1 GB RAM veya daha fazla belleği olan bir PC.
+ Microsoft Security Essentials'ı yüklemek ve ilgili en yeni virüs ve casus yazılım tanımlarını karşıdan yüklemek için Internet bağlantısı gerekir.
+ Windows Internet Explorer 6.0 veya daha sonraki sürümü.
+ Mozilla Firefox 2.0 veya daha sonraki sürümü.

Notlar:
İnndirdiğiniz dosya XP için ön kurulum dosyasıdır. İnen dosyaya çift tıkladığınızda kurulum yönergeleri başlar (internet bağlantısına ihtiyaç duyulur).
Bu programı kullanmak istiyorsanız bilgisayarınızda "Orijinal Microsoft sürümü" olması gerekir. Çünkü kurulum sırasında "Windows kopyasını doğrulama" kısmı var ve buradan Microsoft "gerçek lisans" doğrulaması yapar.
Eğer bilgisayarda başka bir antivirüs veya casus yazılım programı varsa bu programı kurmadan önce onları kaldırın. Çünkü çakışma yapabilir ve program düzgün çalışmayabilir. Ayrıca birden fazla virüsten korunma veya casus yazılımın aynı anda olması bilgisayarda performans sorunlarına yol açar.
Programı yükledikten sonra tüm programları (dosya inndirme programlarında görev varsa) kapatarak bilgisayarı yeniden başlatın. Daha sonra program en son güncellemeleri internete bağlanarak çekmeye başlar. Bu işlem uzun sürebilir.

Program hakkında yardım almak için buraya tıklayaınız.

Editörün Notu: Program kurulup güncelleme yapıldıktan sonra bende şu şekilde bir hata oluştu. Bilgisayar açılıp, program sistemi korumak amaçlı yeşil renge döndükten sonra bilgisayarı kendi kendine yeniden başlatıyordu. Bu sürekli hal alınca programı kaldırdım.

Eğer inndirmelerde bir sorun yaşıyorsanız burada bulunnan "şimdi karşıdan yükle" bağlantısına tıklayıp işletim sisteminize uygun yazılımı inndiriniz.
mssefullinstall-amd64fre-tr-tr-vista-win7.exe 8.4 MB

mssefullinstall-x86fre-tr-tr-vista-win7.exe 8.2 MB

mssefullinstall-x86fre-tr-tr-xp.exe 12.5 MB

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bugün denedim ve hiç beğenmedim tamam kullanımı kolay hızlı fakat hem sistemi kasıyor güzelce hemde pek birşey yapamıyor
Av 2010 ağustos test sonuçlarında ise baya ortalarda yer almış ücretsiz programara göre çok alt seviyede
bana göre Avira ;)
av.jpg

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ben bu gün kurdum hiç beğenmedim sistemi çok kasıyor. Ram'i çok fazla kullanıyor, ram problemi olan bilgisayarlar için tavsiye edilmez. Ayrıca işlemci kullanım %40 dan aşağıya düşmedi. Bende hemen kaldırdım kaspersky 2010 kurdum. Bence kaspersky 2010 çok daha güzel.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
ben bu gün kurdum hiç beğenmedim sistemi çok kasıyor. Ram'i çok fazla kullanıyor, ram problemi olan bilgisayarlar için tavsiye edilmez. Ayrıca işlemci kullanım %40 dan aşağıya düşmedi. Bende hemen kaldırdım kaspersky 2010 kurdum. Bence kaspersky 2010 çok daha güzel.
Görüşünüze katılmam mümkün değil..,
Ben (şu anda kullandığım PC den) her zamanki gibi resimle cevap veriyorum..
MSE şu anda tarama gerçekleştiriyor ve çok sayıda yazılım çalışıyor..

40496619.jpg

4368085b.jpg

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Kaspersky ıle MSE aynı sıralarda mı ? gulunc ınandırıcı degıl :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Sistemi felan kasmıyorda işe yaradığıda söylenemez:)

Şuan ne kullanıyorsunuz derseniz hiçbirşey..:D

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
ilk cıktıgından beri kullanıyorum sistemi kasmıyor ram kullanımı cok aşırı değil 40 50 mb cıvarı sadece sistem taramasında artış yapabilir raminiz az ise cpu kullanımı artar. şuana kadar kullandıgım bir cok virus programı kadar kaliteli ayrıca sisteme bulaşan win32 sality.am virusunu kasper eset avira bulamazken microsft bulup temizlemesini yapıyor. siz farketmemeiş olabilirsiniz sisteminizde virus olmamasından kaynaklı da olabilir ama viruslu bir pc ye kurunca anlaşılabilir derecede iyi oldugunu göreceksiniz.

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar güncel virüsler ile yapılan tesler ortada, kasperde microsoftda çuvallamış durumda g date mğkemmel bir çıkış yakaladı şuanda en iyisi o fakat ücretsiz olarakta avira

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Avira hic faydali olduyuna gormedim :)
Simdi avast 5.0.677 kullaniyorum ve cok memnunum, sistem kasmiyor ve iyi tarama yapiyor , hakkini veriyor :D

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Avira hic faydali olduyuna gormedim :)
Simdi avast 5.0.677 kullaniyorum ve cok memnunum, sistem kasmiyor ve iyi tarama yapiyor , hakkini veriyor :D
Yalan yok 2007 yılından beri devamlı olarak Avira Kullanıyorum ara sıra 1-2 günlük diğer yazılımları denedim. Sonuçlar ise Vista ve Win7 Kullandığım dönemlerde bilgisayara 1 kez bile virüs girmedi Avast çocuk oyuncağı olarak adlandırılan bir programdı bu ara yükseldi biraz yinede testlerde aviranın bir altında kalıyor :)
Avastım sevdiğim yanıda çalışıyormu çalışmıyormu belli değil :)
Avira iyi sömütüyo pc yi fakat ram problemi olmayanlar kesinlikle kullanmalı. Premium Security Suite'i
Bu arada güncel 3 aylık promosyon isteyen arkadaşlarada.;
Premium Security Suite için;
https://license.avira.com/en/promotion-hylm9fbv7chaxs8zbl83

TakeOne

Doçent
Reaksiyon puanı
5
2.0 yolda yinede teşekkürler.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
arkadaşlar güncel virüsler ile yapılan tesler ortada, kasperde microsoftda çuvallamış durumda g date mğkemmel bir çıkış yakaladı şuanda en iyisi o fakat ücretsiz olarakta avira
Allah askına bırakın ya kasper nede cuvallamıs ? kastıgı ıcın mı ? guldurmeyın benı :D
her sırket kafasına ve ıstedıgıne gore anket duzenleyıp ıstedıgı sekılde yonetıyor...

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Avira kullanıyorum, mutluyuz

metalok

Asistan
Reaksiyon puanı
2
MSE'nin bir olumsuz yanı da görev yöneticisinden rahatlıkla kapatılabilmesidir. Kimsenin beğenmediği Avast'ı bile görev yöneticisinden kapatmak imkansızdır.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
MSE'nin bir olumsuz yanı da görev yöneticisinden rahatlıkla kapatılabilmesidir. Kimsenin beğenmediği Avast'ı bile görev yöneticisinden kapatmak imkansızdır.

istersen bi daha dene görev yöneticisinden kapatır kapatmaz kendini yeniden açıyor. tabi kullanıcı arayüzü gelmiyor ama antimalware.exe yeniden çalışmaya başlıyor