Microsoft Security Essentials , ESET NOD32 Antivirus? Sizce Hangisi?

Microsoft Security Essentials , ESET NOD32 Antivirus? Sizce Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    106

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
ıkısı arasında kalınca güven demek...ben kis kullanıyorum...

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ama Microsoft için o durum eskidendi şimdilerde güvenlik durumu baya iyi.. W7 ve W8 de bu durum kendini hissettiriyor..

Ama yinede MSE tek başına yeterli olmuyor hala kullanıyprum ama bazı zararlı dosyaları tanıyamıyor.. Mesela şu dosyaya adamlar resmen virüs sokmuşlar ama mse tanıyamıyor etkisiz kalıyor.. Diğer ücretsiz olan Avira ve Avast oldukça başarılı Mse biraz pasif kalıyor..

Dosya bu indirip denemek isteyenler

Dediğin dosyayı indirdim kaspersky pure 2 temiz dedi. Kasperde mi kötü yoksa :)

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Lisansa para vercek olsam kesinlikle Eset alırdım.Kaçaklarda ideal Microsoft Security diyorum :D

enesyildiz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ben 2 sinide kulladım .. Bence en illede bu ikisnden birini diyorsan microsoft derim. ama alternatif olarak kaspersky pure :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Dediğin dosyayı indirdim kaspersky pure 2 temiz dedi. Kasperde mi kötü yoksa :)
Ama önce bi çalıştırdın mı??.. O tv programının içinde mutlaka zararlı var.. Şimdi canım çekmedi ama yarın bi screenshot alıp koyarım resmi..

mcandan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Esetin kendine hayrı yok, MSE on numara bi ücretsizdir. Yormaz sistemini, yanlış bir dosyanıda silmez, kararlıdır kendileri :P ama lisans alırım dersen kaspersky derim :D

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Microsoft Security Essentials Yanında comodo firewal kur kale gibi olur

embayt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oylamada NOD32 dedim yanlız bilgisayarımda aynı anda 2sinide kullanmaktayım..
bazen oluyor ki MSE'nin bulamadığını NOD32 ; NOD32'nin bulamadığını MSE buluyor..

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Avast ücretsiz sürümü gayet iyi.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Temiz çıkınca çalıştırdım yine sorun olmadı.
Avast bu şekilde gördü.. Ama Avira hiç kabul etmiyor direk siliyor dosyayı..MSE dosyayı taratmama rağmen hiç tepki vermiyor..

avasttv.png

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bende avirayı günceleyemiyorum güncelleme butnuna bazarken

9z1js.jpg

bu sorunu günlerdir çözemiyorum yardım ederseniz sevinirim

mahmut511511

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
esetnod 32 savunması dusuk cok uzun suruyor butun virusleri bulamıyor en ıyısı norton ınternet securıty weya MSE

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bana göre en iyi antivürüs programı avg internet securty kasma yok donma yok tavsiye ederim isteyen olursa 2018e kadar sorunsuz serial verebilirim

icakir86

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben antivirüs kullanmıyorum virüsler bilgisayarımı antivirüsten daha az yavaşlatıyo

oğuzkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu yorumları neye dayanarak yazıyorsunuz acaba?

eset ,avira veya diğer antivirüs programları virüs bulupta silmedi mi? :D

herkes pcsini ne kadar kastırdı dondurduysa ona göre yorum yapıyor. buna görede kimse güvenli şekilde antivirüs seçimi yapamıyor. :)
Bende güncel eset kurulu iken pc ye virüs bulaştı. virüsü eset görüyor fakat silemiyordu. avira kurdum tarama yaptım bisürü virüs çıktı pc den esetin görmediği ve avira iyi temizlik yaptı. şimdi avira kullanıyorum .

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bende Microsoft Security Essentials. yanında comodo firewall kulanıyorum hem ucretsiz hemda tam koruma sağlıyor herkese tavsiye ederim

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
MSE yi antivirüs yerine koyanda kabahat sadece windows güvenlik duvarının gelişmiş hali

S

SDN Okuru

SDN Okuru
okadar konusan var car curt ben biliyom ben kullandım sizin panda dan hic haberiniz yok galiba bi ara panda kullanın pc nizle virüslü sitelere bi dalıp cikin bakalım o pc ye bişe bulaşabilecek mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şunu unutmayın antivirüs programları tarama yaparsanız bulur ancak securityler indirirken virüsleri tanır siz indirip pcnize soktuktan sonra anlamı kalmaz bütün securityleri denedim kapersky en iyisi kimse inkar edemez tabi pcsi ii olmayan denemesin şayet her pcye olsun ve ii korusun derseniz en iyisi comodo internet security dosyayı indirmedi bile ve tüm işlemlerini hiç hissettirmeden yapıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardes siz hic kaspersky demeyin bana rami işlemciyi (vb.) yakınca gorurum ben sizi Trend Micro Titanium Maximum Security Alın 40 tl biraz pahalı olabilir ama gayet memnunum ben

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Essentials iyi fakat fazla derin bi tarama yapamıyor ama arayüz olarak güzel işlev olarak nod dan iyidir ama nod çok sistemle çakışıo.