wolkhy1903
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 79
ıkısı arasında kalınca güven demek...ben kis kullanıyorum...
Ama Microsoft için o durum eskidendi şimdilerde güvenlik durumu baya iyi.. W7 ve W8 de bu durum kendini hissettiriyor..
Ama yinede MSE tek başına yeterli olmuyor hala kullanıyprum ama bazı zararlı dosyaları tanıyamıyor.. Mesela şu dosyaya adamlar resmen virüs sokmuşlar ama mse tanıyamıyor etkisiz kalıyor.. Diğer ücretsiz olan Avira ve Avast oldukça başarılı Mse biraz pasif kalıyor..
Dosya bu indirip denemek isteyenler
Ama önce bi çalıştırdın mı??.. O tv programının içinde mutlaka zararlı var.. Şimdi canım çekmedi ama yarın bi screenshot alıp koyarım resmi..Dediğin dosyayı indirdim kaspersky pure 2 temiz dedi. Kasperde mi kötü yoksa![]()
Ama önce bi çalıştırdın mı??.. O tv programının içinde mutlaka zararlı var.. Şimdi canım çekmedi ama yarın bi screenshot alıp koyarım resmi..
Avast bu şekilde gördü.. Ama Avira hiç kabul etmiyor direk siliyor dosyayı..MSE dosyayı taratmama rağmen hiç tepki vermiyor..Temiz çıkınca çalıştırdım yine sorun olmadı.
kardeşim avira da virüslü dedi, sen hala inanmıyosan yemişsin virüsü hayırlısı olsunşıkır şıkır çalışıyordur şimdiDediğin dosyayı indirdim kaspersky pure 2 temiz dedi. Kasperde mi kötü yoksa![]()
kardeşim avira da virüslü dedi, sen hala inanmıyosan yemişsin virüsü hayırlısı olsunşıkır şıkır çalışıyordur şimdi![]()
Bende güncel eset kurulu iken pc ye virüs bulaştı. virüsü eset görüyor fakat silemiyordu. avira kurdum tarama yaptım bisürü virüs çıktı pc den esetin görmediği ve avira iyi temizlik yaptı. şimdi avira kullanıyorum .bu yorumları neye dayanarak yazıyorsunuz acaba?
eset ,avira veya diğer antivirüs programları virüs bulupta silmedi mi?![]()
herkes pcsini ne kadar kastırdı dondurduysa ona göre yorum yapıyor. buna görede kimse güvenli şekilde antivirüs seçimi yapamıyor.![]()
ben antivirüs kullanmıyorum virüsler bilgisayarımı antivirüsten daha az yavaşlatıyo