Microsoft Outlook'ta Veriler

Darhues

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaşlar
geçen gün pc göçtü microsoft 2003 ofis içinde outlook kullanıyoruz tabi pc çökünce hepsi gitti hdd değiştirdik tüm kullandığımız prgramları yükledik bi sorun yok soru şu eski hdd'nin içindeki verilere bi şekilde ulaştım ancak kullandığım outlook'taki tüm verilerin nerde saklı tutulduğunu bilmiyorum hangi dosyanın içersinde bilemiyorum bu konuda bilgisi olan varsa aranızda yardımcı olursanız sevinirim tşk

gecew

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işletim sistemi C de kurulu olduğunu varsayarak anlatıyorum ilk önce gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini aktif edeceksin. c:\Document and Settings\Oturum _Adı\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\Outlook.pst dosyasında tutulur.

Hedgehog!

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Outlook penceresinde, yukardan Dosya'ya tıkla, ardından "Al ve Ver" yazana tıkla.

Açılan pencerede "Başka bir program veya dosyadan al" yazana tıkla.

Bir sonraki pencerede "Kişisel Klasör Dosyası (.pst)" yazana tıkla.

Bir sonraki sayfada Gözat'a tıklayıp, eski harddisk içinden almış olduğun Outlook.pst dosyasını göster.

İleriye basıp, eski verilerin yüklenmesini bekleyebilirsin.

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bir öneri benden. sadece pst dosyasını alırsan kişilerini alırsın. kişilerine kaydetmediğin otomatik tamamlama ile gelen ( a yazınca ahmet diye getiren ) adresleri kaybedersin onun içinde Documents and Settings\user name\Application Data\Microsoft\Outlook içinde nk2 uzantılı dosyayı al. gizli dosyaları görerek