2007 vardı 2019 olanı kurduk yine aynı.Microsoft Office'i silip tekrar kurun.
Bunu düzeltmenin bir yolu varmıdır?Kullanılan font Türkçe karakter destekli değil gibi gözüküyor.
Yazı tipini değiştirebilirsiniz.2007 vardı 2019 olanı kurduk yine aynı.
Yazı tipini '"times new roman" yapın dediler. Yaptık yine aynı.Yazı tipini değiştirebilirsiniz.
(Güvenli modda) "C:\Windows\Fonts" klasöründen Helveciata yazı tipini silin.Yazı tipini '"times new roman" yapın dediler. Yaptık yine aynı.
Dediğiniz şekilde yaptım Helveciata yazı tipini bulamadım. Görselini paylaştım.(Güvenli modda) "C:\Windows\Fonts" klasöründen Helveciata yazı tipini silin.
Yanlış yazmış olabilirim, kusura bakmayın.Dediğiniz şekilde yaptım Helveciata yazı tipini bulamadım. Görselini paylaştım.
Başka kaynaktan indiriyoruz. Açtığımızda böyle oluyor. Birkaç kere el ile düzelttik. Ama olacak gibi değil çok uzun olan metinler var.Başka bir kaynaktan içeriği Word'a kopyala/yapıştır mı yapıyorsunuz yoksa Word üzerinde ğ, ı, ş gibi Türkçe karakterleri yazarken mi sorun yaşıyorsunuz?
Estağfurullah.Yanlış yazmış olabilirim, kusura bakmayın.
İlgili dosya şu mu (KOSGEB)?Başka kaynaktan indiriyoruz. Açtığımızda böyle oluyor. Birkaç kere el ile düzelttik. Ama olacak gibi değil çok uzun olan metinler var.
Evet bu burda düzgün yazıyor. Nerden buldunuz )İlgili dosya şu mu (KOSGEB)?
Bu demek oluyor ki indirdiğiniz kaynakta sorun var.Evet bu burda düzgün yazıyor. Nerden buldunuz )
Teşekkürler. Ama bu dosyaları öğretmen veriyor. Yani bence öğretmenin verdiği dosyalar problemli. O dosyaların hespini tek tek aratarakmı bulacağız? Bulunmayan dosya verirse ne yapacağım?Bu demek oluyor ki indirdiğiniz kaynakta sorun var.
Konuda paylaştığınız bilgiler ışığında sizin kullandığınız ofis ve işletim sisteminde sorun olmadığını düşündüğüm için içeriği Google'da arattım. İyi forumlar, kolay gelsin.
Hepsinde sorun olmamalı aslında. Dil veya şablon ya da desteklenmeyen bir font ile ilgili olabilir.Teşekkürler. Ama bu dosyaları öğretmen veriyor. Yani bence öğretmenin verdiği dosyalar problemli. O dosyaların hespini tek tek aratarakmı bulacağız? Bulunmayan dosya verirse ne yapacağım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acaba sorunlu microsoft office dosyalarını onarmak için bir yöntem veya program varmıdır? Olsa ne güzel olurdu.
Zengin Metin Biçimi (.rtf) Yazıyor.Hepsinde sorun olmamalı aslında. Dil veya şablon ya da desteklenmeyen bir font ile ilgili olabilir.
Şunu kontrol eder misin?
Öğretmenin verdiği dosyaya sağ tıkla
Dosya Türü: Microsoft Word 97 - 2003 Belgesi (.doc)
mu yazıyor?
Onu o zaman .doc olarak değiştirelim yani dosya uzantısını.Z
Zengin Metin Biçimi (.rtf) Yazıyor.
Nasıl yapacağım?Onu o zaman .doc olarak değiştirelim.
Evet şimdi Dosya Türü: Microsoft Word 97 - 2003 Belgesi (.doc) oldu. Ama dosyayı açtığımda yazılar aynıDosya uzantıları görünür durumda değilse şu şekilde yapabilirsin.
Windows 10 için örnek görsel:
Ekli dosyayı görüntüle 149483
dosyayı seçiyorsun ve rtf yazan yeri doc yapıyorsun.
yani misal o dosya ÖrnekİşPlanı.rtf
olsun
ÖrnekİşPlanı.doc
olarak değiştiriyorsun.
Öğretmeninizle iletişime geçerek durumu belirtin bence. Kolay gelsin.Evet şimdi Dosya Türü: Microsoft Word 97 - 2003 Belgesi (.doc) oldu. Ama dosyayı açtığımda yazılar aynı
Öğretmen maalesef çözüm odaklı değil. Çok teşekkür ederim Sizede.Öğretmeninizle iletişime geçerek durumu belirtin bence. Kolay gelsin.
Hocam o sorunu çözdük pdf dosyasını internetten worde dönüştürerek indirdik. Şuan bir sıkıntı yok. Tek sıkıntımız düzenlemeyi etkin yapmamıza rağmen kutucukların içerisine yazı yazılmıyor. Görselini paylaştım. Bakabilirseniz çok iyi olur.Öğretmen maalesef çözüm odaklı değil. Çok teşekkür ederim Sizede.
Acaba sorunlu microsoft office dosyalarını onarmak için bir yöntem veya program varmıdır? Olsa ne güzel olurdu.
Word'deki ilgili yere sağ tıkladığında veya seçtiğinde resim araçları sekmesi etkin oluyor mu?Hocam o sorunu çözdük pdf dosyasını internetten worde dönüştürerek indirdik. Şuan bir sıkıntı yok. Tek sıkıntımız düzenlemeyi etkin yapmamıza rağmen kutucukların içerisine yazı yazılmıyor. Görselini paylaştım. Bakabilirseniz çok iyi olur.