Microsoft Office Enterprise 2007 Sorunu

erdemildiz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben eski Microsoft Office Enterprise 2007 Your Uninstal programıyla kaldırdım ve yeni Microsoft Office Enterprise 2007 kurdum fakat açarken hep kurulum yaparak açıyor,yani yapılandırıp ta açıyor.arkadaşlar bunu bir çaresi yok mu?Tıkladığımda direk office uygulaması açılsın istiyorum artık,dolaylı kurulum yaparak açılmasından bıktım...

Yardımdarınız için şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Sisteminde office 2003 var mı ya da office dosyalarını açtığın başka bir program onu kaldır bir 2 kere onarmayı bekle onarsın öyle aç dene birde kaldırırken tam kaldır sadece word ya da exceli kaldırma hepsini sil tekrar yükle.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Office programını Your Uninstaller ile değil, Program ekle kaldır dan kaldırmak gerekir.

erdemildiz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Program ekle kaldırdan hiç olmuyor ki;denedim.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bütün office dosyalarını kapat programı kaldırmayı dene

erdemildiz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok denedim arkadaşlar ama olamadı,sonunda yeni office kurmama rağmen açılışta hep yapılandırarak açıyor .

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Program ekle kaldırdan hiç olmuyor ki;denedim.

Senin bahsettiğin ilk mesajdaki Your Uninstaller ile kaldırmaman gerekirdi. Ona vurgu yapmıştım.
...
Şu anda yapabileceğin şey Office kurulumunu çalıştırıp önce 'repair' sonra 'uninstall' yapmandır.
Makinayı yeniden başlatıp temiz bir şekilde kurarsın..
Not: Özellikle Güvenlik programları ile Microsoft programlarının Uninstal programları ile kaldırılması tavsiye edilmez..
Kolay gelsin.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Uninstal programlarının çoğu zaten sadece isim olarak siliyor anlıyacağın en güvenli durum kendi uninstall programını kullanmak ;)