Microsoft Office 2010 ve Ön Muhasebe Yetkinlik Programı

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
MICROSOFT OFFICE 2010 VE ÖN MUHASEBE YETKİNLİK PROGRAMI

Düzenleyen YayıneviMİLLİYET Kupon Sayısı39 Son Katılım29.11.2010 Kampanya Bitiş Tarihi06.01.2011 Sertifika Kaşeleme Tarihi25.11.2010-03.12.2010

İş arayanlar,işinde yükselmek isteyenler
Milliyet'ten çifte diploma
MICROSOFT OFFICE 2010 VE ÖN MUHASEBE YETKİNLİK PROGRAMI
Microsoft Office 2010 Eğitim Kitabı
3 aylık İnternet Eğitim Programı
Microsoft Office 2010 ve Ön ETA ön muhasebe yetkinlik belgeleri
ETA Ön muhasebe eğitimi

Bu kampanya işe yarar mı acaba
var mı katılan:glare:

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Şahsen ben MS 2007 üzerinden bilgisayar işleminiym, sertifikam var. Sınavda sordukları soruları artık yeğenim bile cevaplayabilir.
Bu tarz sertifikalar sadece özgeçmişinizde belirtebileceğiniz türdendir. Arabayı ehliyet değil, şoför kullanır. Onun misali.
Eğitimden zarar gelmez, bence imkanın varsa katıl.

betulbora

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bu kampanyanın tamamiyle halkı yanıltıcı olduğunu düşünüyorum..ben kuponları biriktirdim ve hiçbir yazılı görsel basın tanıtımlarında online sertifika ibaresi kullanmadıkları halde kuponlar bittikten sonra verilen kitabın içerisinde bu ibareyle karşılaştım..hayatımda en nefret ettiğim şey aptal yerine konmak millet genelk merkez dağıtım bayii heryeri aradım fakat gerekli bilgi yok bende dava açmaya hazırlanıyorum..bu konuda benimn gibi düşünen arkadaşlarında hakkını aramasını rica ediyorum..insanlara aptal muamelesi yapılmaması gerek ve gerekçeleri altından kalkamamakmış..bence onlar o online sertifikayı kendileri kullansınlar..

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
kelimenin tam anlamıyla zaman kaybı.

bilginizi ispatlamak için sertifikaya ihtiyacınız yok bunun bir çok yolu var. yeterki bilgiye sahip olun.

ruh öküzü

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eta programının dersleri bugün başladı ama pek faydalı olucağını sanmıyorum. yine de cv'nin dolu gözükmesi adına bakıcam derslere belki bir işe yarar.