Microsoft en sonunda yaptı yapacağını...

twilight9

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugün gece yarısından sonra msn adresime girmeye çalıştım. Fakat msn de şöyle bir sorun çıktı.. :blink:
5fhguc.jpg

Microsoft zorla da olsa Msnlive 9 sürümünü yüklememi istiyor...:angry:
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.:helpsmilie: Şuanda Msnlive 8.5 sürümünü kullanıyorum..

Zorla güzellik mi olurmuş kardeşim :hammer::D:D:D Sözde daha güvenli bir sürümmüş...:DZaten bütün güncellemeleri yapıyorum...:mrgreen:

Mertol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende msn 8.1 kulanıyorum sanırım 1 ay önçe günçeleme istedi açmıyordu msn uyumluk modunu windows 98/2000 yap açıyor

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Yav biraz da yenilikçi olun :)

Geç son sürüme işte.

twilight9

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende msn 8.1 kulanıyorum sanırım 1 ay önçe günçeleme istedi açmıyordu msn uyumluk modunu windows 98/2000 yap açıyor
Öylede denedim fakat olmadı.Bu seferde "Windows Live Messenger çalışmayı durdurdu" diye bir hata çıkıyor.. Sanırım genel bir sorun. Yani herkesde olan bir sorun...
Yav biraz da yenilikçi olun :)

Geç son sürüme işte.
Her birşeyim; programlar,işletim sistemi vs hepsi güncel sürümler zaten hepsini güncel tutuyorum..:biggrin:Ama bu msn .....:mrgreen::hammer:
Sanırım en sonunda Msnlive 9 sürümünü kullanacağız..:D:D:D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Tabi tabi güncel olacaksın :D

Hadi yükle bakalımmm :)

k3kin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
yeni sürüm çıksa bi dert çıkmasa bi dert...

çıkmasa nie daha yeni bişeler olmuyor denir çıksa onlamı uğraşacaz...

insanları anlamak zor...

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
7.5 sürümüne geçtim inadına 9 a hayır.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Messenger 2009 gayet güzel neden geçmek istemiosunuz anlamadım.. Ben beta halinde bile yükledim meraktan :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Messenger 9 Son Derece Stabil ve Güzel Neden Geçmek İstemezler Anlam veremiyorum

İnat mı Desem Alışkanlık mı Desem :)

twilight9

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de sırf alıştığım için ve Mns 9 ilk kullandığımda hiç sevmemiştimm..

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bencede 9.sürüm gerçekten çok güzel ama şunu hep söyledim forumda ve de söylemeye devam edeceğim.

Zevkler ve Renkler Tartışılmaz.

son.durak.27

Profesör
Reaksiyon puanı
11
hep eski kalacak degiliz ya birazda yenilikci olalım canım... microsoft dün benide 8.5 kullanmamı yasakladı :D yenilikci olalım biraz :D

cintwiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
değişim güzeldir ama en baslarda sıkıntı cıkarır:D

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
yama WLM9 sevmeyenler için hazırlanmış:D:D

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar wlm 9 bnde sürekli hata verio neden anlamıorm 1 2 hafta kullanıorm sonra birden kafayı yiyio :D ve kaldırıp tekrar kurduğmdada aynı sorun devam edior windows 7 kullanıorm .. bundan önce vistada da aynı hatayı vermişti :D 9 la anlaşamadk o yüzden wazgeçtm birazck wlm den soğudm ebuddy :D kullanıorm tavsiyemdir

Busss

Doçent
Reaksiyon puanı
9
hep eski kalacak degiliz ya birazda yenilikci olalım canım... microsoft dün benide 8.5 kullanmamı yasakladı :D yenilikci olalım biraz :D
Benim bilgisayarada zorla sahip oldu Microsoft.Uyarı ile engelledi ve yeni sürüme güncelledi ama bunu zorla yaptı sıkıntı bu.

son sürüm her zaman eyidir :D

Her zaman iyidir ama bir süre geçsin hemen atlamamak daha iyidir.
Zorlada olmazki ayrıca çokda fazla yenilik yok.Allah bilir yeni anlaşmaları geregince birkac siteyle uyumla hale gelmiş vb. calışma yapmışlardır.

@DN@N

Doçent
Reaksiyon puanı
5
msn ye giremiyorum üstüne yeni sürümü kurarkan hata veriolar zar zor kuruom kişi listem den bazıları yok başlarım wlm 9 a

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
bende anlamış değilim neden insanlar 9 kullanmak istemiyorlar ilginç teknoloji ve bilişim demek yenilik demek yenliği sevmeyen birisi neden zorunlu olmadığı sürece bilgisayar kullanırki ?

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Ben sevmedim hiç, alışamadım da.

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bende anlamış değilim neden insanlar 9 kullanmak istemiyorlar ilginç teknoloji ve bilişim demek yenilik demek yenliği sevmeyen birisi neden zorunlu olmadığı sürece bilgisayar kullanırki ?
1 si:Anlamaman normal muhtemelen GÖNDER butonunu,kullanmamış yada kullanmıyorsundur.
2.si Kendi resminin sağa alındığınıda görememişsindir.
3.sü her çıkan son sürüm iyi demek anlamına gelmez.ayrıca kurulmasıda kaldırılmasıda uzun sürüyor.
ben bilgisayar öğretmeni olarak çevremdeki çoğu tanıdığım eski sürümü istiyor benden.Ve onlara sonuna kadar hak veriyorum..

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
''Facebook eski haline dönsün diyen 1 milyon kişi bulabilirim, arkadaş listeni davet etmeyeceksen katılma''

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Massenger ın 2009 sürümü iyidir arkadaşlar hem yapısı bakımından hemde görsellik açısından üstelik eski sürümlerine nazaran daha hafif bilgisayarınızı kasmaz...Ben henüz beta iken yüklemiştim ve o zamandan bu yana kullanıyorum hiçte sorun yaşamadım...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben de hiç sorun yaşamadım valla. Çok memnunum son sürümden.

hepsibitti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 si:Anlamaman normal muhtemelen GÖNDER butonunu,kullanmamış yada kullanmıyorsundur.
2.si Kendi resminin sağa alındığınıda görememişsindir.
3.sü her çıkan son sürüm iyi demek anlamına gelmez.ayrıca kurulmasıda kaldırılmasıda uzun sürüyor.
ben bilgisayar öğretmeni olarak çevremdeki çoğu tanıdığım eski sürümü istiyor benden.Ve onlara sonuna kadar hak veriyorum..

1-klavyede yazı yazıp göndermek için eline mauseyi alıp gönder tuşuna basmak çok akıllıca hakikaten.
2-sağını solunu bilmeyen bir öğretmen olan süper olmuş. zaten çok da önemliydi onun sağda yada solda olması.
3-windows'un içinde glen bir msn programı var, bildiğim kadarıyla en eski sürümlerden biridir. sen onda kal ve hiç değiştirme.