- Reaksiyon puanı
- 3,781
Microsoft Edge sürekli tanımlama bilgilerine onay vermemi istiyor. Tümünü reddet yapıyorum yine karşıma çıkıyor yokmu bunun çözümü?
Malesef yok tümünü reddet yaptığımda kayboluyor sonra tekrar çıkıyor. O verileri vereceksin diye diretiyor.Bir daha gösterme tiki vaersa oradan kaldır.
Kurtulamıyorum bundan.Ekran görüntüsü paylaşır mısın? Ben de Microsoft Edge kullanıyorum ama bu şekilde inatçı bir onay isteme ekranı ile karşılaşmadım.![]()
Tümünü reddet yaptıktan sonra gelmemesi lazım. Ancak tarayıcı geçmişini sildikten sonra tekrar gelir.
Her çıkışımda geçmiş siliniyor. Ben böyle tarayıcının geçmişini seveyim.Tümünü reddet yaptıktan sonra gelmemesi lazım. Ancak tarayıcı geçmişini sildikten sonra tekrar gelir.
Ayarları kontrol etmelisin. Çıkışta geçmişi temizle ile ilgili bir görev tanımlı olabilir. Olmazsa tarayıcıyı varsayılan ayarlarına döndürdükten sonra kendi gizlilik ve diğer ayarları tek tek gözden geçirerek yapabilirsin.Her çıkışımda geçmiş siliniyor. Ben böyle tarayıcının geçmişini seveyim.![]()
Kendim ayarladım çıkışta silmesini.Ayarları kontrol etmelisin. Çıkışta geçmişi temizle ile ilgili bir görev tanımlı olabilir ya da tarayıcıyı varsayılan ayarlarına döndürdükten sonra kendi gizlilik ve diğer ayarları tek tek gözden geçirerek yapabilirsin.![]()