Michal Kadlec Fenerbahçe'de

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/89348/kadlec-f-bahce-yolundaFenerbahçe Kulübü, çek futbolcu Michal Kadlec'in transferi konusunda Bayer Leverkusen Kulübü ile anlaştıklarını, oyuncu ile görüşmelerin de sürdüğünü açıkladı.
Lig Tv

Fenerbahçe Kulübü, Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen 28 yaşındaki Çek savunma oyuncusu Michal Kadlec'in transferi için kulübüyle anlaşmaya varıldığını, oyuncu ile görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.
Fenerbahçe Futbol AŞ'den yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamada, "Futbolcu Michal Kadlec'in transferi konusunda Bayer Leverkusen 04 Kulübü ile anlaşmaya varılmış olup oyuncu ile görüşmeler devam etmektedir" denildi.

Sol bek ve stoper mevkilerinde görev yapabilen Kadlec, geçtiğimiz sezon sakatlıklar nedeniyle sadece 14 Bundesliga maçında görev yapabildi ve yerini Sebastian Boenisch'e kaptırdı. Çek Milli Takımı’nın da önemli oyuncularından biri olan Kadlec’in Leverkusen ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
NtvSpor

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Hiç duyamadım Kadlec i haberi de çıkmadı hiç ilginç .

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
FB'liyim ama bu Aziz'in bir an önce gitmesi lazım. Ortada teknik direktör yok adamlar oraya buraya transfer yapıyor. Ne biçim iş yapıyorlar. Madem birisi var bunların alınmasını isteyen gitsin o teknik direktör olsun. Bütün hevesimi kaçırıyorlar..

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Etti 10.yabancı. Resmi olarak daha sözleşme imzalama hakkı kalmadı Fenerbahçe'nin, tabi Kadlec gelmeyi kabul ederse.

Stochla, Krasic'i elden çıkartmak için uğraşacaklardır bundan sonra.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
kadlec madlec hikaye de stoch bize gelsin isterim, fatih terim yeniden yaratır. Zaten zamanında ilk biz istemiştik.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Guzel bir sol bek :) umarim basarisini bizdede devam ettirir simdiden hayirli olsun

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Stoch gitmesinde kimi gönderirlerse göndersinler sıkıntı olmaz

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
krasic defolsun

bu arada iyi bir sol bek geldi sonunda.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Bu Fener yakında batar. Ahanda buraya yazıyorum :P

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
neymiş krasicin kariyeri? CSKA'dan sonra sürekli aşaya gidenmi kariyer dediğiniz.

Fenerbahceee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi zamanlar krasici övüyordunuz en iyi sol bek diyenler . . . yakındada defolsun kadlec dersiniz :D

bir ara diğer kulübün taraftarlarıda ettiği transferleriyle övünüyorlardı sonuç ne oldu türkiyede bir varlık gösteremeyince gönderiliyor.

Bu Fener yakında batar. Ahanda buraya yazıyorum :P

neye dayanarak batar diyorsun? galatasaray battıda ne oldu devlet yardım edip vergi borçlarını sildi, bari fenerbahçe kendi borcunu ödeyebiliyor.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
neye dayanarak batar diyorsun? galatasaray battıda ne oldu devlet yardım edip vergi borçlarını sildi, bari fenerbahçe kendi borcunu ödeyebiliyor.

Ne biliyorsun ödeyebildiğini. FB halka arz olmadığı için vergi borcu gizli tutulmuş. Haaa böyle transferler yapmaya devam ederse fener tabiki batar. Daha önünüzde daha bir dava var.

Fenerbahceee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne biliyorsun ödeyebildiğini. FB halka arz olmadığı için vergi borcu gizli tutulmuş. Haaa böyle transferler yapmaya devam ederse fener tabiki batar. Daha önünüzde daha bir dava var.

fenerbahçeliyim çünkü bu türlü haberleri daha çok beni ilgilendiriyor. sen nerden biliyorsun ödemediğini? ne zaman battı ki şimdi batacak? 8 şubatta 2012 yılında vergi borcunu sıfırladı.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
fenerbahçeliyim çünkü bu türlü haberleri daha çok beni ilgilendiriyor. sen nerden biliyorsun ödemediğini? ne zaman battı ki şimdi batacak? 8 şubatta 2012 yılında vergi borcunu sıfırladı.

Ben ödedi de demedim ödemedi de demedim. Sadece affın olduğu zaman FB'nin borcu gizli tutulmuş. Gazeteler böyle yazıyor. Battı lafı çok savurgan transfer yapıldığı için söylediğim bir söz. Bu hemen batacak anlamında değildir. Biraz ironiden anlayın yaavvv. Orada bir de gülücük koymuşum. Her şeyi de ciddiye almayın. Bak eski üyeler cevap veriyor mu??.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
devlet Galatasarayın borcunu ödedi diyorsunuz hep yardım etti diyorsunuz eywallah ses etmeyelim ama siz şike yapıp küme düşmezken kümeyi bırak tek ceza almazken ve sırf sizi kurtarmak için tarihte ilk ve tek görülmüş playoff diye bişey çıkartırken hiç sesiniz çıkmıyor nedense? bunu yapan da aynı devlet aynı federasyon.Herşeyi biz yaptık herşeyi tek yaptık herşeyi ödedik hep tek başımıza demek kolay ama kimse de salak değil bu ülkede, bizde okuyoruz izliyoruz biliyoruz, gerçi neyin gerçek olduğunu herkes biliyor siz tutturmuşsunuz bir yol körü körüne inanın devam. Devlet büyük takımların hepsini korudu yine korur ama sizin kadar kimse korunmadı bu ülkede. İnş UEFA devletin federasyonun cesaret edip yapamadığını yapacak bakalım o zaman kime ağlayacaksınız.
Bir halt yiyorsanız bari susmasını bilinde bizde yazdıklarınızı görmezden gelmeye çalışalım.