Michael ve Franklin’den Trevor’ın telefonunu nasıl engelleyebilirim?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Kafama yatan karakter Michael ama Michael ve Franklinin telefonundan Trevoru engellemek istiyorum, az önce oyuna giriş yaptım Franklindeydi reis evdeydi evden çıktım ve Trevora geçtim geçmez olaydım yan odada yataktaki pembe pijamalı bir bir şahısın arkasından kalkarak başladım ve o pembe pijamalı şahıs kıkırdıyordu, Trevorun böyle olduğunu bilmiyordum ve onu engellemek istiyorum Michael ve Franklinden.

ne olmuş gta serisine nerde Tommy vercettiler nerede Claude speed ler?

google a Trevor yazdığımda jartiyerle CJ in kucağında görmüştüm görünce olur mu öyle şey Trevor gibi delikanlı adama bu yapılır mı dedim ki bugün böyle bir olayla karşılaştım, işte 2013 teki oyunu böyle 2020 yılının sonunda oynamaya başlayınca böyle oluyor, pc miz olmadı fakirlik ne yapalım.

Reaksiyon puanı
1,056
Trevor sapık birisi ve oyunda böyle programlanmış yapcak bişi olduğu sanmam anca oyunu bitirdiğinde trover öldürürsün ondan sonra kalıcı olarak ona gezemessin Ama Trover sevmeyende ne bilim yani efsane birisi daha hiç yadırgamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısaca Trevor gay hocam
Hayır alakası yok :D illa oyun fotolarını mı koyalım hocam yapmayın cidden :D

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,171
İstemiyorsan son bölümde Trevor'dan kurtul;)

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Hahah o sahneyi bende görmüştüm. Trevor biraz sıkıntılı bir karakter.

EmreGndmr

Doçent
Reaksiyon puanı
686
Hocam Trevor karakteri tam bir "deli"

Karakter değişimleri sırasında aklınızdan geçebilecek herhangi bir şeyi yaptığını görebilirsiniz.Tam anlamıyla bir hareketi bir hareketini tutmuyor.
Olayı "Trevor Gay" diye bitirmeyelim lütfen.Bence oyun dünyasında yazılan en oturaklı karakterlerden birisi

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,288
Kafama yatan karakter Michael ama Michael ve Franklinin telefonundan Trevoru engellemek istiyorum, az önce oyuna giriş yaptım Franklindeydi reis evdeydi evden çıktım ve Trevora geçtim geçmez olaydım yan odada yataktaki pembe pijamalı bir bir şahısın arkasından kalkarak başladım ve o pembe pijamalı şahıs kıkırdıyordu, Trevorun böyle olduğunu bilmiyordum ve onu engellemek istiyorum Michael ve Franklinden.

ne olmuş gta serisine nerde Tommy vercettiler nerede Claude speed ler?

google a Trevor yazdığımda jartiyerle CJ in kucağında görmüştüm görünce olur mu öyle şey Trevor gibi delikanlı adama bu yapılır mı dedim ki bugün böyle bir olayla karşılaştım, işte 2013 teki oyunu böyle 2020 yılının sonunda oynamaya başlayınca böyle oluyor, pc miz olmadı fakirlik ne yapalım.
Şimdi banlanmak istemiyorum ama trevor reis gay değil erkeklere değil kadınlara yönelik ***** hayatı var istemiyorsun o gül yüzlü trevoru git en sonki görevde öldür :(

Yavuz sama

Asistan
Reaksiyon puanı
184
gta 5 satın almışsındır ama oyunu oyniyacak zamanın yoktur... benim hayatım.

Reaksiyon puanı
1,056
gta 5 satın almışsındır ama oyunu oyniyacak zamanın yoktur... benim hayatım.
Gta 5 satın almışsındır ama Pc yi satmışsındır
1611906751921~2.jpg