Michael Jackson Yaşamış Olsaydı

Murderer

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Michael Jackson şu anda yaşamış olsaydı bugün konseri vardı.
Hatta 8 Temmuz ( Bugün )den sonra 50 tane konser vereceği açıklanmış ama ne yazık biz bu konserleri tv de veya Londra'da (Bileti olanlar) izleyecekti.

Artık Bad,Thriller, Do You Remember, You Rock My World, Billie Jean, Smooth Criminal, Dangerous ' larla daha fazla var bulabildiğim bu kadar artık bu şarkılarla geçinicez çok üzülüyorum keşke yaşasaydın Michael

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ölüm hepimizin yolu. Elden bir şey gelmez.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Ölümden sonraki bütün keşkeler yokluk kapısına çıkar. O yüzden varlık kilidinin anahtarı elimizdeyken, mümkün olduğunca keşkesiz bir hayat yaşamak lazım.

Murderer

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Oda doğru aslında ben sadece 50 tane konserinde neler yapacağını merak ederek dedim :)

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ölümden sonraki bütün keşkeler yokluk kapısına çıkar. O yüzden varlık kilidinin anahtarı elimizdeyken, mümkün olduğunca keşkesiz bir hayat yaşamak lazım.

varlık kilidinin anahtarı herkesin elinde var mı Yoksa ölüm varlık kilidine sahip olmaya giden bir yolmudur ?

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Varlık kilidinin anahtarı bugün sahip olduğun candır, dolayısıyla varlık kapısını açmak için canını verirsin. İşte o noktadan sonra gelmiş olduğun yerdeki bütün keşkeler anlamını yitirmiştir.

mart_1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Varlık kilidinin anahtarı bugün sahip olduğun candır, dolayısıyla varlık kapısını açmak için canını verirsin. İşte o noktadan sonra gelmiş olduğun yerdeki bütün keşkeler anlamını yitirmiştir.
ya elmacık senın meslegın ne yaa çok merak edıyorum.. farklı mesajlar yazıyosun??

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Varlık kilidine sahip olmayı insan kendisi seçemez annesi babasını seçemediği gibi

sadece varlık kilidinin verilmesi yeterlimidir.

bugün her insan canlıdır Yani o kilide sahiptir ama afrikada yaşayan daha doğrusu yaşayamayan insanlar bu kilide sahip olmak istermiydi ?

Diğer taraftan züper zengin ailenin bir çocuğu olarak dünyaya gelmek varlık kilidinden çok daha fazlasının verilmiş olması demek değilmidir bu insana ?

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
İstemeyen her an elinden bırakabilir, neyin kavgasını yapıyoruz? :) Varlığa sahip olmayı isteyebilmek için zaten önceden var olabilmek gerekir. Dolayısıyla "ben seçmedim var olmayı" demek, oldukça çelişik ve anlamsızdır; zira "ben" diyebilmen için önce var olabilmen gerekir.

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İstemeyen her an elinden bırakabilir, neyin kavgasını yapıyoruz? :) Varlığa sahip olmayı isteyebilmek için zaten önceden var olabilmek gerekir. Dolayısıyla "ben seçmedim var olmayı" demek, oldukça çelişik ve anlamsızdır; zira "ben" diyebilmen için önce var olabilmen gerekir.

senin bu felsefen dünyada geliştirilmiş bi felsefedir fakat bu dünya gerçekmidir?

eğer bu dünya gercek değilse o tez de çürür

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Eğer yaşadığın hayatın gerçekliğine inanmıyorsan, o halde yaşamanın ve hatta buraya yazmanın da bir anlamı ve değeri yoktur.

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
eğer gerçek diye farz edersek, olayı maddeleştiririz

adaletsiz bi varlık kilidinin dağıtıldığı sonucu ortaya çıkar.

o zaman varlık kilidinin anlamı bu dünyadır oda şu anda Para dır

Kim daha fazla paraya sahipse dünyada O nun sözü geçiyor çünkü

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
"Gerçekliğin" sadece "madde"den ibaret olduğunu düşünmen, sanırım bu konuşmanın da gereksizliğini ortaya koyuyor benim için sayın arkadaşım.

Para konusunda ise haklısın, ancak bunun konumuzla bir ilgisini de göremiyorum. Var olmayı seçmemek, yaşamayı seçmemeyi de beraberinde getirmiyor.

Murderer

Asistan
Reaksiyon puanı
2
O zaman keşke demiyelim şunu diyelim :

''Michael Jackson'un yaşamasını isterdim'' oldumu? :)

konsolos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Michael Jackson'ın ölmeden önce kaydettiği bizim bilmediğimiz şarkıları var, ilerde eminim piyasaya sürülür. Biz de onlarla idare ederiz. Ama Londra'daki konserleri nasıl olurdu ben de merak ediyorum.

Bu arada dua ederken Allah'tan Michael Jackson'ın günahlarını affetmesini de istiyorum. Bize eşsiz şarkılar sunan bu adama en güzel bu şekilde teşekkür edebiliriz diye düşünüyorum.