cypher413
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
Arkadaşlar telefon android 10dan sonra biraz kasıyor hard reset atmak istiyorum nasıl atablilirim ve garanti falan gidermi veya bir sıkıntı olurmu
Bir sıkıntı olur muCihazınızı kapatma tuşu ile kapatınız..
Ses Açma (+) ve Telefon Güç (Power) tuşlarına aynı anda basılı tutarak telefonu açınız..
Mi logosu geldiğinde sadece Telefon Güç (Power) tuşunu bırakınız..
Recovery Mode ekranı gelene kadar Ses Açma (+) tuşunu basılı tutmaya devam ediniz..
Karşımıza gelen ekranda ses seviyesi tuşlarını kullanarak English üzerine gelip Telefon Güç (Power) tuşuna basınız..
Açılan ekranda Ses Kısma (-) tuşu ile seçim yaparak Wipe Data üzerine gelip Telefon Güç (Power) tuşu ile seçimi onaylayınız..
Sonrasında yine Ses Kısma(-) tuşu ile Wipe All Data seçimini yapıp Telefon Güç (Power) tuşuna basınız..
Son olarak Confirm seçimi ile formatlama işlemini başlatabilirsiniz..
Bu işlemlerden sonra akıllı telefonunuz fabrika ayarlarına geri dönecektir..
Son olarak Telefon Güç (Power) tuşu ile Reboot to System tıklayarak cihazınızı yeniden başlatınız..
Pil performansında artma oldu mu?Kasma hala yaşanıyor mu?Arkadaşlar telefonu sifirladigimda device is locked diye menü geldi çok korktum ondan sonra mi hesabımın şifresini girince açıldı
Rahatlıkla söylenebilirim ki pil performansı arttıPil performansında artma oldu mu?Kasma hala yaşanıyor mu?
Evet magalesef performans biraz düştü takılmalar falan olmaya başladı yukarı pil performansı arttı demiştim ama sanırım bir değişiklik yokTakılma, kasma durumları nasıl, Global 11.0.4 yükledikten sonra bariz performans düşüşü oldu telefondan soğudum biraz.