Mi9t hard reset

cypher413

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar telefon android 10dan sonra biraz kasıyor hard reset atmak istiyorum nasıl atablilirim ve garanti falan gidermi veya bir sıkıntı olurmu

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Cihazınızı kapatma tuşu ile kapatınız..
Ses Açma (+) ve Telefon Güç (Power) tuşlarına aynı anda basılı tutarak telefonu açınız..
Mi logosu geldiğinde sadece Telefon Güç (Power) tuşunu bırakınız..
Recovery Mode ekranı gelene kadar Ses Açma (+) tuşunu basılı tutmaya devam ediniz..
Karşımıza gelen ekranda ses seviyesi tuşlarını kullanarak English üzerine gelip Telefon Güç (Power) tuşuna basınız..
Açılan ekranda Ses Kısma (-) tuşu ile seçim yaparak Wipe Data üzerine gelip Telefon Güç (Power) tuşu ile seçimi onaylayınız..
Sonrasında yine Ses Kısma(-) tuşu ile Wipe All Data seçimini yapıp Telefon Güç (Power) tuşuna basınız..
Son olarak Confirm seçimi ile formatlama işlemini başlatabilirsiniz..
Bu işlemlerden sonra akıllı telefonunuz fabrika ayarlarına geri dönecektir..
Son olarak Telefon Güç (Power) tuşu ile Reboot to System tıklayarak cihazınızı yeniden başlatınız..

cypher413

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Cihazınızı kapatma tuşu ile kapatınız..
Ses Açma (+) ve Telefon Güç (Power) tuşlarına aynı anda basılı tutarak telefonu açınız..
Mi logosu geldiğinde sadece Telefon Güç (Power) tuşunu bırakınız..
Recovery Mode ekranı gelene kadar Ses Açma (+) tuşunu basılı tutmaya devam ediniz..
Karşımıza gelen ekranda ses seviyesi tuşlarını kullanarak English üzerine gelip Telefon Güç (Power) tuşuna basınız..
Açılan ekranda Ses Kısma (-) tuşu ile seçim yaparak Wipe Data üzerine gelip Telefon Güç (Power) tuşu ile seçimi onaylayınız..
Sonrasında yine Ses Kısma(-) tuşu ile Wipe All Data seçimini yapıp Telefon Güç (Power) tuşuna basınız..
Son olarak Confirm seçimi ile formatlama işlemini başlatabilirsiniz..
Bu işlemlerden sonra akıllı telefonunuz fabrika ayarlarına geri dönecektir..
Son olarak Telefon Güç (Power) tuşu ile Reboot to System tıklayarak cihazınızı yeniden başlatınız..
Bir sıkıntı olur mu

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Mail adresini şifreni biliyorsan bir sıkıntı olmaz cihaz ilk aldığın gibi olacak onun dışında batarya en az %50 olsun..

cypher413

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar telefonu sifirladigimda device is locked diye menü geldi çok korktum ondan sonra mi hesabımın şifresini girince açıldı

berkaybz272

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Takılma, kasma durumları nasıl, Global 11.0.4 yükledikten sonra bariz performans düşüşü oldu telefondan soğudum biraz.

cypher413

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Takılma, kasma durumları nasıl, Global 11.0.4 yükledikten sonra bariz performans düşüşü oldu telefondan soğudum biraz.
Evet magalesef performans biraz düştü takılmalar falan olmaya başladı yukarı pil performansı arttı demiştim ama sanırım bir değişiklik yok