Mi9T hakkındaki yorumlarınız..

ufukgokturk19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba iPhone 6S'im var büyük ihtimal Mi9T ye geçiceğim nasıl cihaz fotoğrafı, portre modu, hızı
Ben genellikle İnstagram,kamera,pil olarak ihtiyaç duyuyorum oyun oynadığımda oluyor PUBG vs. Xiaomi Mi9T nin emojileri nasıl cihazı kullanan varsa klavyeden emoji yerinin fotoğrafını atabilirmi cok merak ediyorumda.
Cihaz hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.
Xiaomi Mi 9t 64 Gb (xiaomi Türkiye Garantili) - n11.com Buradan Xiaomi Türkiye Garantili almayı düşünüyorum.
Ve Xiaomi Türkiye Garantisi nasıl oluyor bi sorun cıkarsa vs. Herşey hakkında yorumlarınızı bekliyorum özellikle emojileri biri nasıl oldugunu fotoğrafını atabilirse cok güzel olur. Şimdiden teşekkürler.

ufukgokturk19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Mi9T'nin EMOJİLERİNİ ÇOK MERAK EDİYORUM :)

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Merhaba iPhone 6S'im var büyük ihtimal Mi9T ye geçiceğim nasıl cihaz fotoğrafı, portre modu, hızı
Ben genellikle İnstagram,kamera,pil olarak ihtiyaç duyuyorum oyun oynadığımda oluyor PUBG vs. Xiaomi Mi9T nin emojileri nasıl cihazı kullanan varsa klavyeden emoji yerinin fotoğrafını atabilirmi cok merak ediyorumda.
Cihaz hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.
Xiaomi Mi 9t 64 Gb (xiaomi Türkiye Garantili) - n11.com Buradan Xiaomi Türkiye Garantili almayı düşünüyorum.
Ve Xiaomi Türkiye Garantisi nasıl oluyor bi sorun cıkarsa vs. Herşey hakkında yorumlarınızı bekliyorum özellikle emojileri biri nasıl oldugunu fotoğrafını atabilirse cok güzel olur. Şimdiden teşekkürler.
1 dk düşünme bile bende 5s'ten geçeceğim gerisini sen düşün artık

engintd1

Asistan
Reaksiyon puanı
22
forumda mi 9 t furyası var uçup gidiyor ama ön kameranın motorundna sıkıntı yaşandığı duydum belki güncellemelerle sorun kalktı ortadan ama bilmiyorum ön kamera üzünden almamayı düşünüyorum normal ekran üstünden olsa süper bi telefon olurdu diye düşünüyorum sorun yaşandan çok bu ara