- Reaksiyon puanı
- 628
Çok güzel telefon ama henüz hepsiburada vb. bir yerde yok. Sizce birkaç aya gelir mi? Tahminimce 1500-1600 olur gelirse. Sizce?
Çok güzel telefon ama henüz hepsiburada vb. bir yerde yok. Sizce birkaç aya gelir mi? Tahminimce 1500-1600 olur gelirse. Sizce?
Teşekkür ederim.1700 Civarı olur evet. Türkiye'ye gelip gelmeyeceği konusunda kimse birşey diyemez. Bu tamamiyle şirket politikası
Facebook'ta "Xiaomi Türkiye " sayfası var bir de "Xiaomi Forum" var buralarda satan var alabilirsin şuan 2000 tl civarında...Çok güzel telefon ama henüz hepsiburada vb. bir yerde yok. Sizce birkaç aya gelir mi? Tahminimce 1500-1600 olur gelirse. Sizce?
Ben baktığımda yoktu. Teşekkürler.Facebook'ta "Xiaomi Türkiye " sayfası var bir de "Xiaomi Forum" var buralarda satan var alabilirsin şuan 2000 tl civarında...
Yok.Ben baktığımda yoktu. Teşekkürler.![]()
Afadersiniz siz "Facebook" yazmışsınız. Ben oraya dikkat etmemişim.Facebook'ta "Xiaomi Türkiye " sayfası var bir de "Xiaomi Forum" var buralarda satan var alabilirsin şuan 2000 tl civarında...
Link atabilir misiniz rica etsem? Bulamadım da.Ben baktığımda yoktu. Teşekkürler.
--- Gönderi Güncellendi ---
Yok.
--- Gönderi Güncellendi ---
Afadersiniz siz "Facebook" yazmışsınız. Ben oraya dikkat etmemişim.![]()