Mi note 10 vs Galaxy note 9

Reaksiyon puanı
10,315
o telefon da çok güzel fakat bana biraz kaba geliyor bir de kalem kullanan biri değilim
Note 9'un Snapdragon versiyonu gerçek amiral gemisi Exynos versiyonu değil
Valla ben hep Exynos işlemcili telefonlar kullandım, bir kusurunu görmedim. Snp. sanırım deli gibi oyun oynayanlar için biraz daha iyi olabilir. Ama benim gibi kullanıcılar için bir fark olacağını hiç zannetmiyorum. Tek kusuru boyutunun biraz benim ölçülerime göre ufak olması, bir de bataryasının ideal seviyede olmaması.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Valla ben hep Exynos işlemcili telefonlar kullandım, bir kusurunu görmedim. Snp. sanırım deli gibi oyun oynayanlar için biraz daha iyi olabilir. Ama benim gibi kullanıcılar için bir fark olacağını hiç zannetmiyorum. Tek kusuru boyutunun biraz benim ölçülerime göre ufak olması, bir de bataryasının ideal seviyede olmaması.
hocam güç tüketimi konusunda Snapdragon daha başarılı
cidden Note 9 güzel telefon ama piyasadan silindi gitti sanki forumda hiç note 9 ile ilgili konu açan yok özellikle telefon önerileri kategorisinde

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
cidden Note 9 güzel telefon ama piyasadan silindi gitti sanki forumda hiç note 9 ile ilgili konu açan yok özellikle telefon önerileri kategorisinde
Note 9 çok büyük o yüzdende olabilir. :)

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Note 9 çok büyük o yüzdende olabilir. :)
bu devirde hangi telefon küçük Allah aşkına Note 9'un ekran boyutu yine ideal ama en olarak biraz geniş bir telefon o yüzden rahat kullanamıyorum
A70'in ekranı ise gereksiz büyük bence en ideal ekran boyutu 6.2 6.4 ideal
6.4 üzeri çok aşırıya kaçıyor bence

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
bu devirde hangi telefon küçük Allah aşkına Note 9'un ekran boyutu yine ideal ama en olarak biraz geniş bir telefon o yüzden rahat kullanamıyorum
A70'in ekranı ise gereksiz büyük bence en ideal ekran boyutu 6.2 6.4 ideal
6.4 üzeri çok aşırıya kaçıyor bence
Bendeki telefon 6.3 inch zor alıştım ama 6.67 alsam elime tablet gibi hissederim eskiden 7.0 inch lik tabletim vardı exper t7iq

Reaksiyon puanı
10,315
Ya Çinlilerin bol 'sar'lı ve cafcaflı telefonları öyle bir sardı ki ortalığı... Millet resmen büyülendi.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Bendeki telefon 6.3 inch zor alıştım ama 6.67 alsam elime tablet gibi hissederim eskiden 7.0 inch lik tabletim vardı exper t7iq
ben 4 inçlik İPhone 5s'ten 6.4 inçlik Mİ9T'ye geçtim telefonun alındığı ilk gün direkt alıştım hiç de büyük gelmedi aksine elime tam oturdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

[QUOTE = "| Ⓢєччαh |, yayın: 5275168, üye: 129454"]
Ya Çinlilerin bol 'sar'lı ve cafcaflı telefonları öyle bir sardı ki ortalığı... Millet resmen büyülendi.
[/QUOTE]
Sony HTC LG Samsung ve Apple'ın kapıştığı zamanları özledim

Reaksiyon puanı
10,315
Sony HTC LG Samsung ve Apple'ın kapıştığı zamanları özledim

Aynen.
Bu markalar orjinalitesi yüksek olan -pahalı da olsa- çok iyi firmalardı. Çin taklitle işe başladı, ucuz ucuz diye Sony, HTC ve LG gibi telefon konusunda çığır açan firmaların hayatını kaydırdı.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Aynen.
Bu markalar orjinalitesi yüksek olan -pahalı da olsa- çok iyi firmalardı. Çin taklitle işe başladı, ucuz ucuz diye Sony, HTC ve LG gibi telefon konusunda çığır açan firmaların hayatını kaydırdı.
Teknolojiye atarlanan adam çakma telefon incelemesi yaparken Çinliler telefon piyasasını ele geçirecek dedi haklı çıktı adam bildiğin medyum çıktı geleceği gördü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen.
bu markalardan Android olarak alacak olsam Sony alırdım diğerleri pek bana hitap etmiyor

Reaksiyon puanı
10,315
bu markalardan Android olarak alacak olsam Sony alırdım diğerleri pek bana hitap etmiyor
LG telefon konusunda belkide en orjinal firmaydı. Kimseyi taklit etmez, bütün özelliklerini kendi buluşları olarak koyarlardı. Ne ki başka konularda bazı şeyleri berbat ettiler ve kaybettiler tabii. Keza HTC çok kaliteli üretim yaparlardı. Ama kaliteli diye döşedikleri fiyatlar hem kendilerinin hem markalarının sonunu getirdi.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
LG telefon konusunda belkide en orjinal firmaydı. Kimseyi taklit etmez, bütün özelliklerini kendi buluşları olarak koyarlardı. Ne ki başka konularda bazı şeyleri berbat ettiler ve kaybettiler tabii. Keza HTC çok kaliteli üretim yaparlardı. Ama kaliteli diye döşedikleri fiyatlar hem kendilerinin hem markalarının sonunu getirdi.
Sony'de çerçeveli tasarım ve fiyat konusunda Apple ile sidik yarıştıracam diye kendi topuğuna sıktı