mi note 10 lite

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557
hepsiburada üzerinden mi note 10 lite aldım ve telefonun ekranında yeşil benekler vardı garantiye yolladım garantide iade uygundur dedi şimdi raporu hepsiburadaya yolladım şimdi ben para iadesi mi istiyim yoksa değişim mi yapayım aynısından
ben para iadesi alıp realme 7 pro yu beklicektim sizce ne yapayım akıl verir misiniz

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
hepsiburada üzerinden mi note 10 lite aldım ve telefonun ekranında yeşil benekler vardı garantiye yolladım garantide iade uygundur dedi şimdi raporu hepsiburadaya yolladım şimdi ben para iadesi mi istiyim yoksa değişim mi yapayım aynısından
ben para iadesi alıp realme 7 pro yu beklicektim sizce ne yapayım akıl verir misiniz
Sen bilirsin. Ben de almayı düşünüyordum ama 7 Pro'yu bekleyeceğim.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Cihazın pazara gireceği muamma. Bence telefonunuzdan memnunsanız değişim talep edin. Zaten aralarında pek de bir fark yok.

Var mı memnun olmadığınız bir kısmı?

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557
Cihazın pazara gireceği muamma. Bence telefonunuzdan memnunsanız değişim talep edin. Zaten aralarında pek de bir fark yok.

Var mı memnun olmadığınız bir kısmı?
aslında yok ama realme 7 pro da ki stereo hoparlör ve 65 watt hızlı şarj ilgimi çekti ve realme nin yazılımı daha iyi galiba
genel anlamda memnunum telden ama sadece daha iyi mi olur diye soriyim dedim

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Cihazdan memnun değilseniz Realme 6 Pro alınabilir.

Reaksiyon puanı
6,371
Memnun değilseniz para iadesi almak sizin için daha iyi olur, eğer memnunsanız değişim talep edin derim.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
aslında yok ama realme 7 pro da ki stereo hoparlör ve 65 watt hızlı şarj ilgimi çekti ve realme nin yazılımı daha iyi galiba
Hoparlör ve şarj önemli detaylar tabii eğer sizin için de önemliyse iade talep edin o zaman. Ama dediğim gibi çok benzer cihazlar sadece kamera hususunu bilmiyorum.

Yazılım olarak Xioami de iyidir hem daha uzun süre destek sağlıyor.

Reaksiyon puanı
6,371
Yazılım olarak Xiaomi de iyi. Hataları bahane ediyorlar ama bir çoğu güncelleme ile halloluyor. Arayüzde reklam diyorlar ama onun ayarını kapatınca hiç bir sorun kalmıyor. Kamera yazılımı olarak da çok çok başarılı. Mi 9T geçen sene orta segmentte ki en iyi kameralı cihazdı.

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557
teşekkürler arkadaşlar değişim yapıcam şuan elimde telefon da yok sadece sizlerin fikirini merak etmiştim cevaplarınız için çok teşekkür ederim

Son düzenleme:

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Stereo hoparlör takıntın varsa Realme 7 proyu bekle.Stereo sorun değilse Realme 6 Pro alabilirsin.

S

SDN Anonim 627182

SDN Okuru
Bence nova5t al 4000 tl 250 tl eklicen ama uzun yıllar kullanırsın