2jz-GTE
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 109
Yaklaşık 6 gündür mi note 10 lite kullanıyorum. Sorularınız varsa cevapliyim aklınızda soru işareti kalmasın.
Sensör sorunu tamamen kalktı diyorlar sen yaşadın mı bu sorunu ve ne kadar ekran süresi alıyorsunYaklaşık 6 gündür mi note 10 lite kullanıyorum. Sorularınız varsa cevapliyim aklınızda soru işareti kalmasın.
Telefonu açtığımda direkt olarak sensör sorunlu mu diye baktım, sorun yok. Dedim acaba internettekiler yalan mı söylüyor diye meğerse güncelleme gelmiş 0 sıkıntı sorunsuz çalışıyor. Ekran süresi genel olarak %40 parlaklıkta 3-4 saat pubg ile(en düşük ayar) 10 saat rahat goruluyo pubg oynamayinca 12-13 görülür çok rahat. 30 dakika pubg (en düşük ayar) %6 falan goturuyo. Instagram'da uzun uzun dolaşıyorum şarjı sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor.Sensör sorunu tamamen kalktı diyorlar sen yaşadın mı bu sorunu ve ne kadar ekran süresi alıyorsun
Arayüzde hata yok bazen parmak izinde hafif animasyon lar karışıyor gibi oluyor. O da sorun değil güncelleme ile hallolur. Reklam hiç görmedim nedense cidden beni fazlasıyla şaşırttı ben reklam bekliyordum ama hiç reklam görmedim. Bu arada telefonu herkese öneririm ciddi anlamda iyi telefon.Arayüzde bolca hata ve reklam karşına çıktı mı hiç?
Teşekkür ederim bunları merak etmiştim güle güle kullanınTelefonu açtığımda direkt olarak sensör sorunlu mu diye baktım, sorun yok. Dedim acaba internettekiler yalan mı söylüyor diye meğerse güncelleme gelmiş 0 sıkıntı sorunsuz çalışıyor. Ekran süresi genel olarak %40 parlaklıkta 3-4 saat pubg ile(en düşük ayar) 10 saat rahat goruluyo pubg oynamayinca 12-13 görülür çok rahat. 30 dakika pubg (en düşük ayar) %6 falan goturuyo. Instagram'da uzun uzun dolaşıyorum şarjı sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor.
Rica ederim sağolun.Teşekkür ederim bunları merak etmiştim güle güle kullanın
Kamerası nasıl? Memnun musun Kamerasından?Yaklaşık 6 gündür mi note 10 lite kullanıyorum. Sorularınız varsa cevapliyim aklınızda soru işareti kalmasın.
Fazlasıyla. Çok başarılı gerçekçi renkler veriyor. Fakat on kamerada note 9 pro daha başarılı.Kamerası nasıl? Memnun musun Kamerasından?
Aynen kamera konusunda nasıl kullananlar buralarda aslında resim paylaşabilirKamerası nasıl? Memnun musun Kamerasından?
Önemli olan da ön kamera zaten yoksa gider herkes Apple alır ön kamera önemsiz olsaFazlasıyla. Çok başarılı gerçekçi renkler veriyor. Fakat on kamerada note 9 pro daha başarılı.
Lensun marka kalkma yapmuormuş fakat kılıfın ittirmemesi için kılıfın veya jelatinin kenarları kesilmesi gerekiyormuşBenim merak ettiğim ekran koruyucu. Ekran koruyucu aldın mı? Yanlardan kalkma yaptı mı?
EvetAsphalt 9 açıyor mu ?
Dezavantajı yok bence. Avantajları batarya, hizli şarj, kamera ve ekran benceBeğenmediğin bir özelliği varmı? Dezavantajı avantajları neler?
Ön kamera kötü değil ki note 9 pro bı tik daha gerçekçi renkler veriyor. Fotoğraf ekleyemiyorum boyut büyük hatası alıyorumAynen kamera konusunda nasıl kullananlar buralarda aslında resim paylaşabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önemli olan da ön kamera zaten yoksa gider herkes Apple alır ön kamera önemsiz olsa
Anladım onu zaman Shiftdelete olarak yapmaları gerekiyor herkes deneyimlerini burda paylaşabilmeli ve herkes değerlendirebilmeliLensun marka kalkma yapmuormuş fakat kılıfın ittirmemesi için kılıfın veya jelatinin kenarları kesilmesi gerekiyormuş
Evet
Dezavantajı yok bence. Avantajları batarya ve hizli şarj ve kamera bence
Ön kamera kötü değil ki note 9 pro bı tik daha gerçekçi renkler veriyor. Fotoğraf ekleyemiyorum boyut büyük hatası alıyorum
Bence deAnladım onu zaman Shiftdelete olarak yapmaları gerekiyor herkes deneyimlerini burda paylaşabilmeli ve herkes değerlendirebilmeli
Açılıyor.Telefonda yazı yazmak için bir şeye tıkladığımızda klavye çıkıyor mu