Laufeyson
Rektör
Mi note 10 lite ın 8GB RAM versiyonunu mu alayım yoksa 6 GB RAM olanını mı?
Tabiki 8gb olanı.Androidde ramın fazla olması uzun vadede bir avantaj.Mi note 10 lite ın 8GB RAM versiyonunu mu alayım yoksa 6 GB RAM olanını mı?
Ram iosda önemli değil ama android tarafında önemli.Ram ne kadar fazla olursa cihaz uzun vadede performansını uzun süre korur.Dünkü konumda birisi 6'lık versiyonu al fiyat farkına değmez demişti de ondan sordum hocam. Teşekkürler.
Tamamdır hocam. Bu forumda ilk açtığım konudan bu konuya kadar olan yardımlarınız için çok teşekkürler.Ram iosda önemli değil ama android tarafında önemli.Ram ne kadar fazla olursa cihaz uzun vadede performansını uzun süre korur.
Aradaki fiyat farkına değmez 6GB ram olanını al 8GB ram için fazladan vereceğin paraya iyi bir kılıf ve ekran koruyucu alırsınMi note 10 lite ın 8GB RAM versiyonunu mu alayım yoksa 6 GB RAM olanını mı?
Tamam android daha fazla ram tüketir ama 8GB ramden bahsediyoruz atıyorum 4 sene sonra 6GB ram yetmeyecek mi?Ram iosda önemli değil ama android tarafında önemli.Ram ne kadar fazla olursa cihaz uzun vadede performansını uzun süre korur.
Yetmeyebilir.Aradaki fiyat farkına değmez 6GB ram olanını al 8GB ram için fazladan vereceğin paraya iyi bir kılıf ve ekran koruyucu alırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam android daha fazla ram tüketir ama 8GB ramden bahsediyoruz atıyorum 4 sene sonra 6GB ram yetmeyecek mi?
Kesinlikle katılıyorum telefonumda 6 GB ram var ram kullanımında en fazla 3.4 ü gördüm onda da oyun ve arkada iki uygulama açıktı6GB çok yeterli. 8GB için fark büyük sayılıyırsa almanyın kesinlikle.
6GB'ın 5GB kısmını kullanacaksınız. Ki arada hiç ama hiç fark yok, ne kamera ne batarya ne performans ne başka bir şey anlamında.
Ama fark çok da değilse 8 olanını alın 8 lik almış olursunuz.
Şimdi baktım arada ki 200 tl farka asla değmez.
Ki bir fark da yok. (Fiyat anlamında değil)
Ne kadar fazla RAM'i olan bir Android cihaz alırsanız o kadar çok verim alırsınız.Mi note 10 lite ın 8GB RAM versiyonunu mu alayım yoksa 6 GB RAM olanını mı?
Hayırlı olsun.8 GB RAM olanına karar verdim arkadaşlar. Herkese teşekkürler .
Bende genelde 3.2 falan dolu oluyor6GB çok yeterli. 8GB için fark büyük sayılıyırsa almanyın kesinlikle.
6GB'ın 5GB kısmını kullanacaksınız. Ki arada hiç ama hiç fark yok, ne kamera ne batarya ne performans ne başka bir şey anlamında.
Ama fark çok da değilse 8 olanını alın 8 lik almış olursunuz.
Şimdi baktım arada ki 200 tl farka asla değmez.
Ki bir fark da yok. (Fiyat anlamında değil)