Mı band 4 radyasyon

Kritios

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba size bir sorum olcak ben mı band 4 kullanıyorum ama gece yatarken şunu fark ettim mj band 4 le uyuyunca başın ağrıyor ve bazen kullanırken size sorum ise bilekiligi degistircem Apple watch 6 ya gecicem ama yine bu radyasyon kaynaklı baş ağrısı vs olurmu kullanlar ve ya deneyen varsa yazabilirmi

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,388
Bunun radyasyon ile alakalı olduğunu hiç düşünmüyorum.
Apple watch konusuna gelecek olursak oda teknolojik bir cihaz sonuçta elbet radyasyon olacaktır.

Kritios

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bunun radyasyon ile alakalı olduğunu hiç düşünmüyorum.
Apple watch konusuna gelecek olursak oda teknolojik bir cihaz sonuçta elbet radyasyon olacaktır.
Ama şunu denedim 2 gün boyunca takmadım ve daha rahat kalktım ondan kaynaklı olabilicegini dusundum

Kritios

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
belki o gün ile alakalıdır bidaha bileklikle yatın o zaman karar verelim ?
zaten bileklikle yatıyorum yaklaşık bir haftadır yatıyorum bileklikle bu zmaan da hep oldu bir hafta sonra bilekliği çıkarıp yattım o gunn olmadı

ahmetysf099

Asistan
Reaksiyon puanı
222
evet bileklik sebep olabilir sonuçta radyasyon yayan bir cihaz ve radyasyon baş ağrısı yapabilir
hassas olan kişiler durumu fark ediyor mesela telefonu yanıma koysam başım ağrır ve uykumu alamam

Kritios

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
evet bileklik sebep olabilir sonuçta radyasyon yayan bir cihaz ve radyasyon baş ağrısı yapabilir
hassas olan kişiler durumu fark ediyor mesela telefonu yanıma koysam başım ağrır ve uykumu alamam
Evet olabilr haklısın

Paul Walker'in emmi oğlu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Hocam ben kullanmaktayım tam 1 yıldır bende böyle bir durum oluşmadı belki bilekliği biraz sıkı bağlamanızdan kaynaklanmış olabilir.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Bileklikle alakası yok.
Siz bir yerde okumuşsunuz anladığım kadarıyla radyasyon diye. O taktığınız gün de radyasyon yayıyor diye düşündüğünüz için psikolojik olarak baş ağrısı yaşamışsınız.

Watch 6 alsanız da bu değişmez çünkü psikolojik bir durum. Öncelerde aa evet bu radyasyon yaymıyor dersiniz bir yerde görünce aynısı ona da olur.

Bileklikten olsa ben 1 yıldır kullanıyorum bende olurdu ilk başta.

Yasincaglakk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Radyoloji sorumlusu olarak söylüyorum; Uzun süre radyasyona maruz kalıyoruz ve çok büyük dozlar alıyoruz buna rağmen bir baş ağrısı olmuyor. Küçük bir bilekliğin uyku saatin kadar radyasyon sactigini düşünürsek bırak hissetmeyi, uzun vadede bile bir sıkıntı yaşamazsın. Seninki biraz psikolojik sanırım ?

Kritios

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bileklikle alakası yok.
Siz bir yerde okumuşsunuz anladığım kadarıyla radyasyon diye. O taktığınız gün de radyasyon yayıyor diye düşündüğünüz için psikolojik olarak baş ağrısı yaşamışsınız.

Watch 6 alsanız da bu değişmez çünkü psikolojik bir durum. Öncelerde aa evet bu radyasyon yaymıyor dersiniz bir yerde görünce aynısı ona da olur.

Bileklikten olsa ben 1 yıldır kullanıyorum bende olurdu ilk başta.
Teşekkür ederim