Ekran dokunmatik ve SMS gelince gösteriyor evetYa şimdi övdün övdün sonra almasan da olur dedin. İnan canım Band 3 çekti şimdiEkranı dokunmatik mi? Ve sms geldiğinde içini gösteriyor mu acaba?
Dediğim gibi işlev aynı amaç aynı fakat almışken 3 alsanız daha iyi olurdu sankiBand 2 iade edeceğim![]()
Değil Mi Band 3 daha büyük cihazHocam peki kordonları aynı mı? Fazla kordon almıştım renkli kullanabilir miyim onu ki?
Mi Band 3 kullanan var mı? Mesajlarda ç ş ğ i ü harfleri gözükebiliyor mu global versiyonda?
Youtubede var tr yapma video suScreenshot program adını öğrenebilirsem deneyeceğim. Bu hafta band 3 almaya karar verdim. Band 2 satılık isteyene1 haftalıktır.
Aldınız mı hocam?Ben onu bunu bilmem ama Band 3 çok iyiymiş.
2 koruyucu cam ile yedek kordon aldım.
Amazfit Bip 300 civarında fiyatını hakediyor fakat Amazfit Pace şu an 600 civarında ve o fiyatı haketmiyor işlevsellik,deneyim yok ekran parlaklığı çok kötü,Dil ingilizce ve çok seçeneği olduğu için ingilizceniz yoksa sıkıntı çıkarır.Yani Amazfit Pace'e 600 lira verileceğine 300 liraya Amazfit Bip ya da 200 liraya Mi Band 3 alınır ve aynı işlevleri de görür.Ha Amazfit Pace'e 600 vemek yerine 800 bandında Gear Sport çok daha memnun eder fakat zorlamaya da gerek yok Amazfit Bip ve Mi Band 3 de aynı işlevleri fazlasıyla yerine getirecektir.Amazfit pace ve bip sizce fiyatına değer mi
Yoksa mi band 3 veya huawei band a2 de aynı işi yapar mı
Aldınız mı hocam?
En iyisi.yedek kordonların çok iyi görüneceğine eminim fakat Ekran koruyucuları dokunmatik hassasiyetini etkiliyor bunu belirteyim.Teşekkür ederim aldım. Cuma günü elimde olacak inşallah. Burada satan bir yer yok. Mecbur internetten satın aldım.
Mi Band 2 2016'da çıkmıştı daha rahat 1-2 senesi var yani Mi Band 3'ünTeşekkür ederim. Hiç aklımda yokken bir reklamla Band 2 aldım hoşuma gitti daha 3. gününde kurcalarken baktım Band 3 varmış hemen elden çıkar bunu al. Söylenti var yakında Band 4 çıkar falan diye bunu kullansam bari bir süre![]()
O ufak şeyler fazlasıyla iş görüyor ama büyük eklentiler bunlarBen mi band 2 kullanıyorum sonuçta her ikiside saat mi band 3 2 tane band 2 parası yapıyor ekranı dokunmatikte olsa amazfit bip veya gear fit2 değil bence mi band 2 en iyisi
Aradaki fark kronometre sms whatsapp bildirimleri okuma zaten ekran küçücük bi de temalar parlak ekran geliştirilmiş suya dayanıklılık zaten denize saatle girmiyorum![]()