ahmettaha111
Doçent
Son 3 4 gündür şarj hızlı düşüyor bs yada pubg lite oynarken gereksiz bı ısınma var (eskiden yoktu) ve şarj olması baya yavaşladı eskiden 1 saat 25 dk ye full dü şimdi 1 saatee yüzde 30 a ulaşıyor
Öyle düştüğünü pek hatırlamıyorum ama ısınma filan niye tahminen hocam1 saatte yüzde 30 büyük sorun son zamanlarda şarj aleti düştü mü
Kullandığınız şarj aleti orjinalmi? Yan sanayi mi? Yan sanayi ise bu durum normal.Yan sanayi şarj aleti cihazın Batarya performansınıda düşürür, şarj olma süresi zamanla artar.Orjinal ise şarj aletinde bir sorun olabilir yada yazılımsal bir sorun olabilir.Son 3 4 gündür şarj hızlı düşüyor bs yada pubg lite oynarken gereksiz bı ısınma var (eskiden yoktu) ve şarj olması baya yavaşladı eskiden 1 saat 25 dk ye full dü şimdi 1 saatee yüzde 30 a ulaşıyor
Orijinal kutudan çıkan ve 1 kere bile bâsja şarjla şarj etmedimKullandığınız şarj aleti orjinalmi? Yan sanayi mi? Yan sanayi ise bu durum normal.Yan sanayi şarj aleti cihazın Batarya performansınıda düşürür, şarj olma süresi zamanla artar.Orjinal ise şarj aletinde bir sorun olabilir yada yazılımsal bir sorun olabilir.
düştüyse de ne yapmalıyım1 saatte yüzde 30 büyük sorun son zamanlarda şarj aleti düştü mü
Gerçekten bilmiyorum bende de Mi 9T var anormal bir ısınma olmuyor yüklü olan uygulamalarla alakası yoktur diye düşünüyorumÖyle düştüğünü pek hatırlamıyorum ama ısınma filan niye tahminen hocam
12 güncellemesi aldınızmı ben almadımGerçekten bilmiyorum bende de Mi 9T var anormal bir ısınma olmuyor yüklü olan uygulamalarla alakası yoktur diye düşünüyorum
Daha bana gelmedi bugün güncellemeyi alanlar var tahminimce 1-2 gün içerisinde kalanlara da gelecek12 güncellemesi aldınızmı ben almadım
Düzelir mi pekiDaha bana gelmedi bugün güncellemeyi alanlar var tahminimce 1-2 gün içerisinde kalanlara da gelecek